Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gică Hagi a reacționat după ce a aflat că patronul celor de la PAOK Salonic vrea să îl dea în judecată: "Îl asigur de respectul și aprecierea mea"

Publicat:

, patronul celor de la PAOK Salonic, s-a simțit ofensat de reacția pe care a avut-o fața de o declarație a lui , antrenorul echipei sale. Potrivit presei elene, grecul a decis sa il dea in judecata pe , care a ținut sa clarifice situația printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Razvan Lucescu a ratat calificarea in semifinalele Conference League

00:15, 19.04.2024 - PAOK Salonic a suferit o noua infrangere in fața celor de la Club Brugge, scor 2-0 pentru belgieni, iar formația antrenata de Razvan Lucescu s-a oprit in sferturile de finala ale Conference League.

Gica Hagi, anunț despre viitorul lui Ianis: „Anul urmator il vom vedea in cea mai buna forma”

23:50, 19.03.2024 - Ianis Hagi a fost imprumutat de Rangers la inceputul sezonului in LaLiga la Alaves, dar mijlocașul roman nu s-a impus in Spania, marcand doar doua goluri in fazele preliminare ale Cupei Regelui.

Razvan Lucescu ramane cu picioarele pe pamant: „Azi ești Dumnezeu, maine ești prostul lumii”

07:55, 15.03.2024 - Razvan Lucescu a vorbit despre calificarea lui PAOK Salonic in „sferturile” Conference League, in urma „dublei” cu Dinamo Zabreb (0-2/5-1). PAOK Salonic va fi astazi in urna, la tragerea la sorți a „sferturilor” Conference League, urmarea unei calificari spectaculoase reușite in dauna lui Dinamo Zagreb.…

Dinamo Zagreb – PAOK 2-0. Razvan Lucescu, pas greșit in Conference League. Rezultatele serii din Europa

00:00, 08.03.2024 - Dinamo Zagreb – PAOK Salonic 2-0 a fost in format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru manșa tur a „dublei” din optimi. Tot in aceasta seara, AS Roma și Liverpool au facut spectacol in UEFA Europea League. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu scorul de 4-0, in timp ce formația pregatita de…

Victorie pentru Razvan Lucescu PAOK a castigat in deplasare la Panetolikos

19:30, 25.02.2024 - Echipa greaca PAOK Salonic, pregatita de antrenorul roman Razvan Lucescu, s-a impus duminica, in deplasare, scor 3-1, in fata echipei Panetolikos, in etapa a 24-a din Super Liga greaca. Gazdele au condus cu 1-0, din minutul 5, cu golul lui Chatzitheodoridis, iar PAOK a fost nevoita sa lupte pentru…

Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Cand a mai pațit-o Razvan Lucescu!

14:30, 19.02.2024 - Razvan Lucescu (55 de ani) a suferit o corecție severa pe „Toumba” in derbyul 1-4 cu Olympiakos, inregistrand cea mai neta infrangere acasa din 1969 incoace a lui PAOK! In cariera de 517 meciuri, doar o data s-a mai intamplat sa cedeze pe teren propriu la acest scor, ca antrenor al Rapidului impotriva…

PAOK Salonic, anunț important in privința antrenorului Razvan Lucescu

08:35, 10.02.2024 - PAOK se afla pe primul loc in campionatul Greciei, iar clubul din Salonic a anunțat vineri ca antrenorul Razvan Lucescu și-a prelungit contractul și va sta pe banca tehnica pana in vara anului 2027.


Ce parere ai despre aceasta stire?