Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghiță Ciobanul este ÎN CULMEA FERICIRII! Motivul este SENZAȚIONAL

Publicat:

Soția lui Ghița, Andreea, a dat naștere, astazi, celui de-al doilea copil al lor, un baiețel.

Ciobanul, devenit celebru in urma reclamei pe care a facut-o unei companii de telefonie mobila, a facut marele anunț, așa cum era și firesc, pe pagina lui de socializare:

”O nascut Andreea. Am un baiețe”, a anunțat fericitul tata.

Acesta nu a oferit insa alte detalii și, mai ales, nu a dezvaluit celor peste 500 de mii de prieteni virtuali numele pe care il va purta bebelușul.

Ghița și Andreea mai au o fetița, Georgiana, de aproximativ doi ani.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Ungureanu, totul despre divorțul de soția lui. Care este motivul desparțirii cu scandal: „Deja se simțea”

13:30, 26.04.2024 - Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette a vorbit, fara ezitare, despre divorțul de soția lui. Cei doi s-au desparțit cu scandal in urma cu cateva luni. Iata care este, de fapt, motivul care a dus la separare.

George Simion este in culmea fericirii: soția lui a nascut

20:15, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, este in culmea fericirii, dupa ce soția lui Ilinca a nascut un baiețel.”Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris George Simion, pe pagina personala de Facebook.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Acces Direct. Care ar fi fost, de fapt, motivul crimei lui Mirel, in Timișoara. Profilerul FBI, Mihaela Brooks: ”Nu a fost gelozie” / VIDEO

19:15, 26.03.2024 - Motivul real al crimei lui Mirel, ramane, in continuare, un mister pentru toata lumea. In timp ce singura ipoteza este faptul ca ar fi ucis-o pe Andreea din gelozie, profilerul FBI, Mihaela Brooks, a revenit cu o clarificare a situației. Iata de ce ar fi recurs el, de fapt, la acest gest halucinant.

De ce Mihai Gainușa nu și-a luat soția la Asia Express 2024, ci colega de la radio. Bebelușa Oana Ionița dezvaluie motivul real: ”Cineva trebuia s-o faca și pe asta!” EXCLUSIV

17:36, 08.03.2024 - Mihai Gainușa a plecat la ”Asia Express 2024” (Antena 1) impreuna cu Oana Paraschiv, colega lui de la radio. Mulți se intreaba insa de ce nu face echipa, in celebrul concurs, cu soția, Ioana, așa cum mulți foști concurenți au procedat. Bebelușa Oana Ionița, fosta lui colega de la ”Cronica Carcotașilor”…

Soția lui Zelenski a refuzat invitația lui Biden de a asista la discursul Starea Uniunii. Motivul: ar fi stat langa vaduva lui Navalnii

08:05, 07.03.2024 - Olena Zelenska, prima doamna a Ucrainei, nu va asista la discursul anual al președintelui american Joe Biden privind Starea Uniunii, in ciuda faptului ca a fost invitata de Casa Alba, scrie Politico.

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?