Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Stan, noul şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie

Publicat:

Sedinta de luni a inceput cu propunerea formulata de judecatoarea , de anulare a rezultatelor concursului, pentru ca din comisia de concurs a lipsit reprezentantul Sectiei pentru procurori a CSM. Procurorii CSM au refuzat sa-si desemneze un membru in comisia de concurs, ceea ce ar duce, potrivit judecatoarei Chis, ar duce la nulitatea concursului. Propunerea judecatoarei a fost combatuta de judecatoarea , care a amintit o solicitarea formula (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoarea din cazul 2 Mai, care a intrebat daca victimele decedate sunt in sala este pe cale de a fi suspendata din funcție

15:35, 16.04.2024 - Inspecția judiciara cere anchetarea judecatoarei din procesul lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai.Inspectorii considera ca daca magistratul ar fi lasat sa isi desfașoare in continuare procedurile in instanța, ar aduce atingere grava prestigiului justiției. Tocmai de aceea au formulat o propunere…

Adjunct nou in DNA! Este vizata Sectia judiciara

16:15, 31.03.2024 - Sectia pentru Procurori din CSM va analiza in sedinta din data de 2 aprilie 2024 propunerea de delegare in functia de procuror sef adjunct al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a lui Chiriac Marian, procuror in cadrul acestei structuri. De asemenea, tot in sedinta din…

Pensie speciala pentru „Regina abuzurilor” din DNA. Procurorii CSM și-au dat iar mana pentru binele Florentinei Mirica

11:35, 27.03.2024 - Florentina Mirica, considerata poate unul dintre cei mai abuzivi procurori din istoria Parchetelor, „renume” dovedit de-a lungul timpului prin deciziile Inaltei Curți de Casație și Justiție, se va bucura de pensie speciala, pe masura unui magistrat cu grad de Parchet General. Și de aceasta data, Mirica…

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?