Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul sfâșietor făcut de Catrinel Sandu, după moartea tatălui său. Vedeta, răpusă de durere!

Publicat:

Tatal lui a murit. s-a stins din viata duminica seara, la din Capitala, acolo unde fusese internat in urma cu mai bine de trei luni. Vedeta a sperat pana in ultimul moment ca se mai poate face ceva pentru ca parintele ei sa fie salvat, dar din pacate, acesta a murit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?