Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a apărut pe scenă în chiloţi FOTO

Publicat:

OSCAR 2015. Prezentatorul Neil Patrick Harris, 2015, a starnit un val de comentarii dupa ce a parodiat o scena din filmul "Birdman", care a obținut trei premii, din noua nominalizari, la gala din acest an.

VEZI SI BIRDMAN este marele castigator de la OSCAR 2015

Actorul, cunoscut pentru rolul lui Barney, din serialul de televiziune "How I ", a aparut in chiloți pe scena, in fața a mii de spectatori.

Neil Patrick Harris a parodiat scena in care alearga in chiloti in .

VEZI SI OSCAR 2015, LISTA CASTIGATORILOR.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

45 de ani de la moartea celei mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Ileana Sararoiu s-a stins pe scena, zvonul ciudat care a aparut apoi

12:11, 11.05.2024 - Ileana Sararoiu – un nume emblematic pentru muzica populara și ușoara romanesca. Pe 13 mai se implinesc 45 de ani de la moartea regretatei artiste. Și-a petrecut ultimele clipe din viața cantand in fața nuntașilor, insa un zvon de-a dreptul ciudat privind moartea sa a aparut mai tarziu. Foto Cum a murit…

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastica in Katy Perry și Juicy J. Cum au aparut pe scena

21:15, 04.05.2024 - Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat in Katy Perry și Juicy J in a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Hit-ul „Dark Horse” a rasunat pe scena transforming show-ului.

Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider”

09:10, 05.03.2024 - Continue reading Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?