Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furnizorul naţional de gaze din Bulgaria ar putea reduce preţul gazelor cu 7% în trimestrul al treilea: Decizia va fi luată pe 29 iunie

Publicat:

Furnizorul national de gaze din Bulgaria, Bulgargaz, a propus autoritatii de reglementare a pietei energiei un pret al gazelor naturale de 486,48 leva (248,73 euro) pentru o mie de metri cubi, aferent trimestrului al treilea, cu 7,11% mai mic comparativ cu trimestrul al doilea. Pretul gazelor naturale este stabilit la nivel international in functie de cotatiile petrolului.

In trimestrul al doilea, bulgarii platesc 523,72 leva pentru o mie de metri cubi de gaze. Pretul nu include insa acciza si taxa pe valoare adaugata de 20%, relateaza Novinite.

Preturile gazelor naturale inregistreaza…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANRE a micșorat prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale

10:50, 02.05.2024 - La data de 2 mai 2024, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat, in ședința publica, prețurile reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de catre S.A. „Moldovagaz”, in contextul obligației de serviciu public anumitor categorii de consumatori…

Prețurile gazelor naturale vor creștere, pariaza investitorii - Romanii vor fi afectați, dar e și o oportunitate

16:25, 01.05.2024 - Investitorii pariaza din ce in ce mai mult pe faptul ca pretul gazelor naturale in Europa va creste pe termen lung, fiind ingrijorati ca noi perturbari pe partea de oferta vor declansa o volatilitate si mai mare pe piata, intr-un context in care atentia se indreapta spre refacerea stocurilor pentru…

Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana. O noua confirmare de la Eurostat

23:56, 29.04.2024 - Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a anului 2023 al treilea cel mai mic preț platit de populație pentru gaze naturale și al…

ANRE a aprobat tarifele și prețurile reglementate pentru gazelor naturale 

11:25, 23.04.2024 - Astazi, 23 aprilie 2024, in cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat tarifele reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale prestat de catre I.C.S „Nord Gaz-Singerei” S.R.L., diferențiate in funcție…

Morgan Stanley: Oferta de gaze naturale ii avantajeaza pe europeni

09:45, 03.04.2024 - Preturile gazelor naturale au scazut puternic, in timp ce lumea se confrunta cu o oferta excesiva dupa o iarna mai calda decat erau asteptarile, conform News.ro. Recenta perioada de glorie a gazelor naturale lichefiate a crescut preturile si profiturile, stimuland un val de investitii in sector.…

Scandal pe prețul gazelor. Expert: Energocom a cumparat cu 7,24 lei, iar cetațenii au dat 18,07 lei. Afacere neo-moldoveneasca. Reacția ANRE

15:00, 29.03.2024 - O noua analiza a expertului Veaceslav Ionița pe tema gazelor naturale a scandalizat, din nou, societatea. „Gazul in Moldova nu este pur și simplu gaz, el mereu a fost o afacere de „succes”, dar ce s-a intamplat in 2023 va intra cu certitudine in manualele de economie”, afirma Ionița. Expertul se intreaba…

Scade pretul gazelor in Bulgaria cu 18%?

09:50, 29.02.2024 - Comisia de reglementare in domeniul Energiei din Bulgaria (EWRC) examineaza propunerea furnizorului de gaze Bulgargaz de scadere a pretului gazelor naturale cu 18%, in martie, comparativ cu februarie, transmit BTA si Novinite. De la 1 martie, noul pret al gazelor ar urma sa se situeze la aproximativ…

Deficitul anual de investiții in dezvoltarea gazelor naturale amenința dezechilibrele de aprovizionare și noi creșteri de prețuri la nivel mondial

02:50, 27.02.2024 - Gazele naturale nu au fost niciodata mai cruciale pentru mixul energetic global, inlocuind carbunele și combustibilii lichizi și sprijinind in același timp adoptarea energiei regenerabile intermitente, in special in țarile in curs de dezvoltare. Cu toate acestea, anii de investiții insuficiente in dezvoltarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?