Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FRIPTURA DE MIEL – RETETE DE PASTE 2014. Cea mai delicioasă FRIPTURĂ DE MIEL la cuptor

Publicat:

Friptura de miel. RETETE PASTE 2014.  Cea mai delicioasa FRIPTURA DE MIEL la cuptor.  Va prezentam o reteta traditionala, friptura de miel la cuptor, ca la mama acasa. Ingrediente friptura de miel la cuptor : - 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg - 6-7 catei usturoi - 1 pahar cu vin alb - 1 cana de apa - 50 ml ulei de masline/floarea soarelui - 2-3 crengute rozmarin și maghiran - sare, piper Friptura de miel la cuptor  - preparare: -  Pulpa de miel se spala bine si se sterge cu un servet de bucatarie. - Curatam usturoiul si-l taiem in bastonase. Cu ajutorul unui cutit ascutit,…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Salata de dovlecei Frida Kahlo. Rețeta secreta cu care faimoasa pictorița iși incanta musafirii

20:55, 15.06.2024 - Asa a iesit la iveala si aceasta salata de dovlecei, perfecta pentru vara, a carei reteta vine direct de la marile petreceri organizate de Frida si sotul sau Diego Rivera. Asadar, uite cat de simplu este sa iti faci vara mai gustoasa cu o salata de dovlecei de artisti. Uite ce iti trebuie si cum procedezi.Ingrediente…

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Cu ce sa inlocuiești friptura de miel pe masa de Paște. Toți invitații te vor lauda pentru rețeta asta delicioasa

09:51, 30.04.2024 - Daca iți dorești sa iți surprinzi familia și musafirii cu un preparat inedit și delicios, merita sa incerci aceasta rețeta. Afla, din randurile de mai jos, cu ce poți sa inlocuiești friptura de miel la masa de Paște. Leguma nebanuita pe care o poți transforma in vedeta mesei de Pește Cand spunem masa…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…


Ce parere ai despre aceasta stire?