Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Zici că sunt "surori". Anca Lungu, Andreea Bănică şi Andra au avut coafuri trase la indigo

Publicat:

Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos eventuala coincidenta a purtarii la un eveniment aceeasi tinuta sau coafura reprezinta un lucru nu tocmai placut.

Nu stim cu au reactionat , prezentatoarea de la Antena 1, cântaretele Andra si , când au dat nas în nas seara trecuta la un eveniment monden la care au participat când au observat ca au aceeasi coafura, dar cu siguranta nu le-a picat prea bine.

Un artist îsi doreste sa aiba o imagine impecabila, unica si mai ales sa iasa în evidenta, nicidecum sa se amestece…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, cel mai bun chef bucatar din Italia

12:50, 24.04.2024 - Richard Abou Zaki marcheaza reușita a unui bucatar roman de excepție, la un eveniment de prestigiu, care a avut loc acum doua zile, in cadrul celei  de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței in arta gastronomica de la Milano.  Un eveniment foarte important, dedicat celor mai buni bucatari. In cadrul…

Accidente la munca trase la indigo. Același scenariu, aceeași zi, aceeași comuna

17:05, 03.04.2024 - Coincidenta stranie intr-o comuna din Iasi. Doi oameni au suferit accidente la munca trase la indigo, in doua localitati diferite dintr-o comuna din Iași. In context, experții in securitate și sanatate in munca trag și un semnal de alarma.

Simona Halep, fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza Zilei | Interviu eveniment la Antena 3 CNN

14:20, 07.03.2024 - Simona Halep va raspunde tuturor intrebarilor, astazi, in primul interviu exclusiv de dupa verdictul dictat de TAS prin care pedeapsa pentru dopaj i-a fost redusa, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Coafuri inedite, create de hair-stylistul Calin Celau in cadrul unui eveniment ce nu s-a mai vazut la Timișoara

16:30, 19.02.2024 - Hair-stylistul Calin Celau este implicat, de cateva luni, alaturi de partenera sa, Iulia Ploscaru, in organizarea unui eveniment care va avea loc in premiera la Timișoara. „Celestial Beauty” va avea loc in 6 martie de la ora 18 la Pallazo pentru a celebra frumusețea, iar intrarea va fi gratuita.

Ce a pațit Radu Ștefan Banica la primul eveniment cu tatal lui. Ștefan Banica jr. nu l-a prezentat oficial: „Bodyguarzii ziceau: «Ba, du-te de aici»”

16:55, 18.02.2024 - Radu Ștefan Banica a povestit cum a fost primit la primul eveniment la care a participat alaturi de tatal lui, Ștefan Banica jr., acum ani de zile. Nu a fost prezentat drept fiul celebrului cantareț, astfel ca artista Andra nici nu l-a bagat in seama. In varsta de 22 de ani, Radu Ștefan Banica e baiatul…

A cantat pe scena alaturi de Andra și la cateva ore distanța a murit: in urma cu 2 zile implinise 32 de ani

10:10, 18.02.2024 - Muzica romaneasca este doliu, dupa decesul fulgerator al celebrului violonist din Maramureș, Gabi Stangau. Acesta cantase alaturi de Andra pe scena, iar la cateva ore distanța a murit intr-un accident de ATV. Gabi Stangau a postat o poza de pe ATV-ul care i-a adus moartea, chiar cu cateva ore inainte…

S-a aflat cine este barbatul injunghiat mortal intr-un hotel din Dambovița / La petrecere participau mai multe vedete - Alex Velea, audiat (surse)

11:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. La eveniment participau mai multe vedete. Potrivit surselor STIRIPESURSE, barbatul omorat este Anghel Sorin, 41 ani.De asemenea, sursele Antena 3…


Ce parere ai despre aceasta stire?