Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. Lucrările la Școala Generală 30, una dintre cele mai căutate din Timișoara, gata până la finalul anului

Publicat:

Primaria Timișoara va finaliza in aceasta iarna lucrarile la Școala Generala 30, urmand ca peste 2.000 de elevi din zona Soarelui sa beneficieze de condiții de studiu la standarde ridicate.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociațiile de proprietari din zona Dacia pot cere pana la finalul lunii iunie reabilitarea blocurilor

16:05, 22.05.2024 - Primaria Timișoara va depune pe Programul Regional Vest cereri de finanțare pentru lucrarile de reabilitare energetica a blocurilor din zona Dacia. Asociațiile de proprietari care doresc sa le fie reabilitat blocul trebuie sa depuna pana pe 30 iunie documentele necesare.

Trei sferturi din lucrarile de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate

18:41, 24.04.2024 - Primaria Timișoara a anunțat ca investiția pentru realizarea noii cladiri a Liceului Waldorf e in grafic. Peste trei sferturi din lucrari au fost realizate și investiția este planificata pentru finalizare completa in aceasta vara. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Cladirea are doua…

Probleme cu șantierul de la Generala 30. Primaria pune piciorul in prag și vrea sa rupa contractul

14:05, 19.04.2024 - Primaria Timișoara cere penalizari de 2,7 milioane de lei firmei SOLARIA GRUP pentru intarzieri repetate la lucrari și nerespectarea prevederilor contractuale in privința lucrarilor de la Școala Generala nr. 30. Lucrarile trebuiau finalizate in ianuarie, insa in prezent progresul fizic este de doar…

Timișorenii vor putea obține autorizațiile de construire online, de la finalul acestei luni

10:45, 17.04.2024 - Incepand din 29 aprilie, Primaria Timișoara va pune la dispoziția constructorilor din oraș serviciul de obținere a autorizației de construire direct de pe portalul unic. Pentru a marca momentul, primele trei solicitari depuse astfel vor fi procesate cu prioritate, fara plata taxei de urgența.

Noul corp de cladire de la școala generala 13 este aproape finalizat/FOTO

15:46, 04.04.2024 - Elevii care invața la Școala Generala numarul 13 vor avea la dispoziție, de anul școlar viitor, un nou corp de cladire. Acesta a fost construit de la zero in cadrul unui contract promovat de GAL Freidorf, finanțat cu fonduri europene și cofinanțat de Primaria Timișoara. Lucrarile la acesta sunt aproape…

Lucrarile din zona Stan Vidrighin, aproape gata. Tramvaiul 6 revine pe traseu din aprilie

15:35, 27.03.2024 - Primaria Timișoara anunța ca, de la mijlocul lunii aprilie, tramvaiele de pe linia 6 – 6a și 6b, de fapt – ar putea reveni pe traseul consacrat. Asta pentru ca lucrarile din „ultima etapa majora” a șantierului de pe Stan Vidrighin, cele de la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, sunt aproape gata.

A treia prelungire de termen pentru șantierul de la Pasarela Gelu. Lucrarile ar trebui sa fie gata spre finalul lui aprilie

17:11, 11.03.2024 - Primaria Timișoara a aprobat cererea constructorului de a fi stabilit un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la Pasarela Gelu-Crizantemelor. Aceasta ar fi treia prelungire. Astfel, promit reprezentanții primariei, pasarela va putea fi traversata de pietoni și bicicliști din 27 aprilie.

Lucrarile de pe Stan Vidrighin ar putea fi gata mai repede. Tramvaiul 6 revine „din vara”

15:25, 06.03.2024 - Primaria Timișoara ofera noi date despre investiția de pe Calea Stan Vidrighin. Lucrarile sunt „in avans” și ar putea fi gata inainte de termenul din septembrie, prin iulie. Tot „din vara” ar putea sa revina și tramvaiele de pe liniile 6a și 6b pe traseu.


Ce parere ai despre aceasta stire?