Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Huawei Ascend Mate 2 - noi imagini cu phablet-ul chinezilor

Publicat:

Huawei va lansa, cel mai probabil in cadrul CES 2014, noul sau phablet 2, urmasul primului sau smartphone de dimensiuni generoase care ar fi vrut sa intre in competiție directa cu 2, scrie hit.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu Radu Mazare, dupa ce a ieșit din penitenciar. Ce marturisire a facut fostul edil al Constanței: „Nu ma mai intereseaza...” / VIDEO

18:30, 27.05.2024 - Primele imagini cu Radu Mazare dupa ce a ieșit din inchisoare! Cererea privind eliberarea condiționata i-a fost aprobata, iar acum urmeaza sa se intoarca acasa, alaturi de soția sa care ii va face tata peste cateva luni.

Israelul a difuzat imagini tulburatoare cu femei din armata luate ostatici. De ce a fost „manipulat” filmul | VIDEO

10:15, 23.05.2024 - Dupa ce, la inceputul lui mai, negocierile indirecte dintre Hamas si Israel au intrat din nou in impas, joi cabinetul de Razboi israelian a dat unda verde continuarii negocierilor pentru eliberarea ostaticilor, dupa ce miercuri a difuzat public imagini care arata capturarea a cinci femei soldat.

Noi detalii despre Callum Skye, un buggy electric creat de Ian Callum, fost designer Jaguar: ...

10:55, 21.05.2024 - Anul trecut, am vazut pentru prima data imagini prelucrate digital cu noul Callum Skye. Acesta va fi primul model de serie al companiei Callum Designs, o companie inființata chiar de catre fostul designer șef al marcii Jaguar, Ian Callum. Noul Skye este un buggy electric creat pentru toate tipurile…

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Imagini emoționante cu Diana Videanu, soțul acesteia și fiica lor! Micuța a aratat ca mami și tati sunt cei mai importanți pentru ea! / PAPARAZZI

22:51, 16.05.2024 - Imagini rare cu Diana Videanu, soțul ei și fiica lor! Fara doar și poate, micuța a aratat ca mami și tati sunt cei mai importanți pentru ea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene de la noi din țara, au fost pe „urmele” lor i-au surprins in ipostaze emoționante.

Felicitari de Constantin și Elena. Cele mai frumoase imagini cu urari și mesaje

13:31, 14.05.2024 - Sfinții Constantin și Elena se sarbatoresc pe data de 21 mai. In randurile de mai jos iți vom spune cateva urari, felicitari și mesaje frumoase de Constantin și Elena. Iata cele mai frumoase imagini cu urari și mesaje!

Jaguar Land Rover ar putea utiliza platforma de mașini electrice a chinezilor de la Chery

16:11, 16.04.2024 - Inca din 2012, Jaguar Land Rover și Chery sunt angajați intr-un join venture in China. Prin intermediul acestei companii, britanicii produc modele ca Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport și Jaguar XFL pe piața asiatica. Acum, parteneriatul dintre cele doua companii s-ar putea dezvolta și mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?