Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Gata, a spus ADEVĂRUL! Valentina Pelinel a dezvăluit SECRETUL cu care reuşeşte să ÎL CREASCĂ SINGURĂ pe Milan

Publicat:

Luna viitoare se implinesc doua luni de cand a devenit mamica pentru prima data. Dupa ce a luat prin surprindere pe toata lumea cand a anuntat ca e insarcinata, vedeta surprinde din nou prim modul in care reuseste sa aiba grija de fiul ei, desi, nu e niciun barbat langa ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul longevitații dezvaluit de medicul unei femei care a trait 114 ani. Nu costa absolut nimic!

09:35, 01.06.2024 - Una dintre cele mai in varsta persoane din lume a depașit cu mult 100 de ani fara a avea o dieta stricta bazata pe salate, fara a apela la suplimente scumpe și chiar fara a avea o rutina de exerciții fizice.

De unde poate obține Romania un munte de bani in loc sa creasca taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”

16:25, 29.05.2024 - Romania nu reușește sa-și țina in frau cheltuielile, iar deficitul crește de la o luna la alta spre cote amețitoare. Analistul economic Adrian Negrescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, cum ar putea fi rezolvata problema, fara sa mai fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

Cați bani trebuie sa scoți din buzunar pentru a-ți canta la nunta Irina Loghin, Elena Merișoreanu și Sofia Vicoveanca. Cine le-a dezvaluit secretul: „Ele chiar nu cer mult”

18:01, 28.05.2024 - Elena Merișoreanu, Irina Loghin și Sofia Vicoveanca se numara printre cele mai indragite cantarețe de muzica folclorica din Romania. Artistele au agenda plina de evenimente și in acest an, iar de-a lungul timpului, lumea s-a intrebat care este onorariul lor. Radu Baron, impresarul care a colaborat de-a…

Diana, fiica lui Adrian Enache, adevarul despre relația cu Iuliana Marciuc, partenera tatalui ei. „Venea la noi acasa. Realitatea a fost mult mai grea”

16:16, 22.05.2024 - Diana Enache, in varsta de 27 de ani, a devenit mama pentru prima oara in luna octombrie anul trecut, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Fiica lui Adrian Minune și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai importante situații din viața ei.In cadrul emisiunii Dupa fapta și rasplata, ealizata…

Secretul unei vieți cat mai lungi. Ce trebuie sa faci sa traiești mult: Mitica Dragomir a dezvaluit ce i-au spus medicii

12:35, 10.05.2024 - Ajuns la aproape 78 de ani, varsta pe care o va implini la finalul acestei luni, Mitica Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre secretul unei vieți cat mai lungi. Recunoscut drept un personaj care spune lucrurilor pe nume și care nu se ferește de nimic, cel care…

Celebrul Sacchi a dezvaluit secretul remontadelor lui Carlo Ancelotti cu Real in Liga: „Arrigo, este o tactica. Ne prefacem morți și apoi invingem pe final!”

11:36, 10.05.2024 - Arrigo Sacchi (78 de ani), creatorul faimosului Milan, a povestit ce a vorbit o ora la telefon cu fostul sau elev, Carlo Ancelotti. „De ce m-ai facut sa sufar atata? Nu mi-a placut ce-am vazut”, l-a certat maestrul italian. La care tehnicianul lui Real Madrid i-a replicat: „Arrigo, este o tactica. Ne…

Secretul longevitații lui Ion Iliescu, dezvaluit de un nutriționist. Ce mananca fostul președinte la 94 de ani

17:05, 01.05.2024 - Ion Iliescu, fostul președinte al Romaniei, urmeaza o dieta stricta, iar acesta ar fi secretul longevitații sale. Fostul lider al țarii a ajuns la varsta de 94 de ani. Un nutriționist a dezvaluit care este regimul pe care acesta il urmeaza cu strictețe.

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.


Ce parere ai despre aceasta stire?