Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Campionatul Franţei - Olympique Lyon, victorie categorică în deplasare

Publicat:

s-a impus cu scorul de 5-2 pe terenul formatiei Dijon, vineri seara, intr-un meci din cadrul etapei a 34-a a campionatului de fotbal al Frantei. Golurile oaspetilor au fost marcate de Memphis Depay (4), (50), (53), (77) si (82), in timp ce pentru Djion a inscris (26, 55). Gratie acestui succes, Olympique Lyon si-a consolidat pozitia a treia in clasament, distantandu-se la trei puncte de rivala , care va juca sambata, in deplasare, cu Lille. Intr-o alta partida disputata vineri, FC Nantes,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olympique Lyon, invingatoare la Lille, ramane in cursa pentru calificarea in cupele europene

09:35, 07.05.2024 - Echipa Olympique Lyon a invins in deplasare, cu scorul 4-3, formatia Lille OSC, la capatul unui meci spectaculos, disputat luni seara in cadrul etapei a 32-a a campionatului de fotbal al Frantei, potrivit Agerpres.

Bayern Munchen a facut egal cu Real Madrid(2-2) in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

02:30, 01.05.2024 - Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marti seara, pe Allianz Arena, intr-o partida din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, potrivit agerpres.ro. Golurile bavarezilor au fost inscrise de Leroy Sane (53) si Harry Kane (57 – penalty), in timp ce pentru…

Mai multe femei vor beneficia de suport grație mini-turneului de fotbal caritabil Pudra Card de la Moldindconbank

11:45, 12.04.2024 - Numarul beneficiarelor mini-turneului de fotbal feminin caritabil, organizat de catre Pudra Card de la Moldindconbank, va fi extins. Subiectul a fost discutat de catre Tzvetanka Kroumova, prim-vicepresedinta Comitetului de conducere Moldindconbank, cu Maria Marinuța, directorul executiv International…

Olympique Lyon isi continua ascensiunea in Ligue 1

14:55, 08.04.2024 - Echipa Olympique Lyon, septupla campioana a Frantei, isi continua ascensiunea in Ligue 1, dupa un inceput catastrofal de sezon, apropiindu-se de locurile europene in urma victoriei obtinute duminica in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei FC Nantes, potrivit Agerpres.

Lille a trecut cu scorul de 3-1 de Olympique Marseille, in primul meci al etapei a 28-a a campionatului de fotbal al Frantei

13:01, 06.04.2024 - Lille a trecut cu scorul de 3-1 de Olympique Marseille, vineri seara pe teren propriu, in primul meci al etapei a 28-a a campionatului de fotbal al Frantei si urcat provizoriu pe locul trei in clasament, informeaza AFP, citat de Agerpres.

MECI DE FOTBAL Azi se joaca 16 partide in Europa League și Conference League

10:00, 15.02.2024 - Pe parcursul zilei de joi 15 februarie, se vor disputa o mulțime de meciuri in a doua și a treia competiție europeana intecrluburi. The post MECI DE FOTBAL Azi se joaca 16 partide in Europa League și Conference League first appeared on Informatia Zilei .

Superliga de fotbal: UTA intalnește FC Botoșani, iar Farul joaca pe teren propriu cu Dinamo

17:10, 12.02.2024 - UTA intalnește la Arad pe FC Botoșani, iar Farul Constanța joaca pe teren propriu cu Dinamo București, in ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfașoara luni.

S-au pus in vanzare biletele pentru amicalul Naționalei de fotbal cu Irlanda de Nord

23:25, 09.02.2024 - Federația Romana de Fotbal (FRF) a anunțat vineri ca s-au pus in vanzare biletele pentru amicalul pe care Naționala Romaniei il va disputa in 22 martie, pe Arena Naționala, cu Irlanda de Nord.


Ce parere ai despre aceasta stire?