Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam și-a sărbătorit fiul. Câți ani a împlinit Dani Stoian / FOTO

Publicat:

se mandrește cu familia sa și nu ezita sa arate acest lucru ori de cate ori are ocazia. In urma cu o zi, fiul sau, , și-a sarbatorit ziua de naștere, iar momentul special a fost marcat așa cum se cuvine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o soția lui, Mihaela: „Totul meu” / FOTO

08:55, 25.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, sunt impreuna de mai bine de patru ani. Cei doi au avut, de curand, motiv de sarbatoare, caci Dani Stoian și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o partenera lui, care ii va darui cel de-al doilea copil.

Pepe și-a sarbatorit tatal. Imaginea speciala postata de artist in ziua in care parintele lui a implinit 75 de ani: „Forța și echilibrul nostru” / FOTO

10:10, 20.03.2024 - Pepe se mandrește cu familia lui, iar de curand, artistul a avut motiv de sarbatoare. Tatal lui, Ion Pascu, a implinit ieri 75 de ani. Cum a fost vorba de un moment special, cantarețul nu a ratat momentul pentru a-și exprima public iubirea pentru parintele lui.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?