Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick și Denisa Filcea își aniversează fiica! Eva Maria a împlinit un an: ”Minunea mea” / FOTO

Publicat:

Este o zi speciala in familia lui Flick și a ! Cei doi iși aniverseaza, vineri fiica! Micuța Eva Maria a implinit un an, iar parinții ei i-au pregatit un cadou special și o petrecere impresionanta. și Flick au dezvaluit toate surprizele de care fiica lor va avea parte in aceasta zi speciala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce frumoasa e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cat de mare a crescut Eva-Maria / FOTO

22:00, 05.05.2024 - Denisa Filcea și Flick au o fetița frumoasa de aproape doi ani, ce devine tot mai frumoasa. Cei doi sunt parinți foarte atenți cu fiica lor și se implica in creșterea și educația sa. De data aceasta, au publicat o imagine cu micuța și au primit multe aprecieri.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Fiica cea mare a actorului Bruce Willis, diagnosticat cu demența, a implinit 12 ani. Imagini sfașietoare cu actorul bolnav

21:10, 03.04.2024 - Actorul Bruce Willis a sarbatorit a 12-a aniversare a fiicei sale Mabel, in timp ce continua sa se lupte cu demența, cand a fost diagnosticat in februarie 2023 (demența frontotemporala). Dar boala nu l-a impiedicat pe Bruce Willis, in varsta de 69 de ani, sa sarbatoreasca momente speciale alaturi de…

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?