Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Final de capitol pentru liceenii de la „Iancu de Hunedoara”

Publicat:

Absolvenții au participat plini de emoții la festivitatea de sfarșit de an școlar The post Final de capitol pentru liceenii de la „Iancu de Hunedoara” appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A

16:00, 01.04.2024 - Invitat: Cristian ROMAN, istoric și Constantin GAINA, artist fotograf The post IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR

17:25, 25.03.2024 - Invitați: Nicolae GROSU, vicepreședinte la Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar și  Radu – Liviu PATRUȚ, președintele Sindicatului ,,Vulturul” de la The post URMEAZA PROTESTE IN SISTEMUL PENITENCIAR appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE

17:25, 19.03.2024 - Invitat: prof. dr. ing. Victor VAIDA, presedintele Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania The post CE VA FI CU SCHEMA DE COMPENSARE – PLAFONARE PENTRU ENERGIE appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Trofeul Festivalului – Concurs Gelu Stan, ediția a VI-a 2024 ajunge la Hunedoara

11:00, 15.03.2024 - Un concurs minunat din toate punctele de vedere si o finala de neuitat. Hunedoreanul Vlad Mihai Lința, 18 ani, a cucerit Trofeul Festivalului-Concurs Gelu Stan, 2024, și sufletele spectatorilor in arhiplina sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, marți seara, 13 martie 2024. La ediția a VI-a…

Asociatiile LGBTQ vor ca toate substantivele de gen feminin sau masculin sa aiba litera „X” la final: „Un exercitiu de empatie”

08:15, 15.03.2024 - Internetul a luat foc dupa ce mai multe asociatii LGBTQ vor sa introduca in limba romana substantive fara gen. Acestea ar fi formate prin adaugarea literei X la sfarsit – de exemplu colegX. Noile cuvinte i-ar ajuta sa se simta mai bine in societate pe cei care nu se identifica nici cu genul feminin,…

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

23 februarie, ziua in care a fost inființata armata imperiala rusa, transformata in Armata Roșie, forța de ocupație ce a fost o amenințare pentru toata lumea VIDEO

00:05, 23.02.2024 - La 23 februarie 1443 s-a nascut Matia Corvin, fiul lui Iancu de Hunedoara, care a devenit rege la varsta de 15 ani. Tot intr-o zi de 23 februarie a fost inființata Armata Roșie, iar Benito Mussolini a inființat Partidul Fascist.


Ce parere ai despre aceasta stire?