Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festival de muzică anulat, după ce 15 persoane au fost lovite de fulger

Publicat:

Cincisprezece persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite sâmbata de fulger la un festival de muzica din nord-estul Franței, doua dintre acestea fiind în stare grava.

O femeie de peste 60 de ani și un barbat în vârsta de 44 de ani se afla în stare critica dupa ce au fost loviți în plin de catre fulger în timp ce participau la festivalul &"&", din localitatea , care citeaza DPA.

O furtuna a început cu puțin timp înainte de startul manifestarii, iar fulgerul a lovit un cort în care…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Doua persoane in stare critica dupa ce un microbuz și o mașina s-au ciocnit

17:45, 23.05.2024 - Doua persoane sunt in stare critica dupa ce un microbuz și o mașina s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, pe o șosea din județul Mureș. Una e preluata cu elicopterul SMURD. Accidentul s-a produs in localitatea Gurghiu, intre un microbuz și un autoturism.

10 persoane, lovite de fulger in Germania! 4 dintre ele, in stare grava

11:41, 21.05.2024 - Trei femei si sapte barbati cu varste cuprinse intre 26 si 41 de ani au fost raniti de fulger, in Germania. Potrivit rapoartelor, toti pacientii au primit ingrijiri medicale de urgenta si au fost transferati la spitale din apropiere, relateaza DPA.Politia a imprejmuit perimetrul si a trimis un elicopter…

Festivalul-concurs „Vocea Prahovei”, pe 23 mai, la Sala „Europa” a Palatului Administrativ din Ploiesti

11:30, 20.05.2024 - Centrul Județean de Cultura Prahova și Consiliul Județean Prahova organizeaza FESTIVALUL-CONCURS NAȚIONAL DE MUZICA UȘOARA PENTRU COPII ȘI TINERI „VOCEA PRAHOVEI”, EDIȚIA a VIII-a, care se va desfașura in data de 23 mai 2024, incepand cu ora 15.00, la Ploiești – Sala „Europa” din cadrul Palatului Administrativ.…

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție

07:55, 06.04.2024 - Comunicat. Asociația Europeanul, Primaria Arad și Centrul Municipal de Cultura Arad anunța ca in perioada 11 – 12 aprilie va avea loc cea de a... The post Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Inundațiile din Franța au provocat pierderi de vieți omenești

13:50, 11.03.2024 - Autoritațile din departamentul francez Gare au confirmat moartea a trei persoane in urma inundațiilor care au afectat sud-estul Franței dupa ploile abundente. Alte patru persoane sint date disparute, printre care un barbat și cei doi copii ai sai in virsta de 4 și 13 ani. Mama familiei a fost salvata…

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?