Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explicaţia ştiinţifică pentru absenţa orgasmului: Ce le lipseşte femeilor şi bărbaţilor cu probleme

Publicat:

Daca te-ai gandit vreodata cum ar arata actul sexual prin intermediul unui scaner cu ultrasunete sau daca te-ai intrebat de cat sex ai nevoie pentru a fi fericita, stiinta vine cu raspunsuri pentru toate intrebarile tale.

O echipa de cercetatori de la si of Medicine a incercat sa afle de ce unora dintre indivizi le este ceva mai dificil sa atinga orgasmul, ajungand la concluzia ca acest fenomen nu apare numai din cauza unor factori ce tin de creierul uman.

Citește mai mult pe feminis.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Athos are imparateasa”. Explicația uluitoare pentru interdicția femeilor sa calce pe Sfantul Munte

15:20, 06.05.2024 - Avatonul este legea care interzice femeilor a intra in Sfantul Munte Athos. Parintele Pimen a explicat, in cadrul podcastului Acasa la Maruța , de unde se trage aceasta interdicție și cum a fost reconfirmata, prin intamplari supranaturale, de-a lungul istoriei.

Explicația științifica a miracolelor. Cum funcționeaza puterea combinata a corpului fizic, mental și emoțional

22:45, 13.04.2024 - Literatura de specialitate abunda de cazuri in care oameni obișnuiți au reușit sa faca lucruri considerate miraculoase. In realitate, ei au reușit sa iși faca mintea sa funcționeze la unison cu emoțiile și sa se concentreze cu putere pe un singur gand, iar inimaginabilul s-a produs.

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.

Știința confirma: Creierul barbaților și al femeilor funcționeaza diferit

11:45, 21.02.2024 - Daca pana acum cercetatorii credeau ca mai degraba societatea, decat biologia, influențeaza diferențele dintre creierul barbaților și al femeilor, un studiu recent arata ca ele funcționeaza diferit.

Afirmația paradoxala a unui medic nutriționist: „Mancatul este soluția slabitului”. Explicația științifica

14:05, 20.02.2024 - Doctorul nutriționist Vlad Roșca spune ca pare un paradox, dar atunci cand vrem sa pierdem in greutate trebuie sa incepem ziua cu mancare, deoarece ne ajuta sa pierdem grasime, nu masa musculara.

Probleme mari pentru FCSB la Cluj. MM Stoica anunța inca o absența

11:45, 18.02.2024 - Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, e in Franța, alaturi de soția care a nascut, iar Mihai Stoica da ca sigura absența lui in meciul de luni cu U Cluj.  Joyskim Dawa a primit 3 zile libere, pentru ca soția lui, Sofya, a nascut. El a plecat in Franța, iar in Romania urma sa se intoarca duminica,…

Neurochirurgul Vlad Ciurea explica diferențele dintre creierul barbaților și cel al femeilor: ,,La conexiuni, tot femeile sunt mai bune”

14:05, 15.02.2024 - Celebrul Neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre diferența dintre creierul femeilor fața de cel al barbaților.Renumitul medic a declarat ca exista mai multe deosebiri intre creierul feminin și masculin. ,,Doamnele sunt mai creative, avand creierul drept mai dezvoltat, domnii sunt mai decizionali,…


Ce parere ai despre aceasta stire?