Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este considerat un antibiotic natural. Efectele devastatoare pe care le are asupra organismului

Publicat:

Se considera ca acesta este un antibiotic natural, iar bolile de piele, Sida, leucemia sau chiar cancerul puteau fi vindecate in urma unei cure intensive cu argint coloidal.

Nu cunoastem exact cine a facut aceste afirmatii mincinoase la momentul respectiv, insa este lesne de inteles in zilele noastre ca aceste probleme de sanatate nu au fost vindecate ca prin miracol de argintul coloidal.

Efectele adverse ale argintului coloidal

In cel mai rau caz te albastresti, in cel mai bun caz nu are nici un efect! Argintul este un metal la care oamenii sunt expusi constant.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce este,de fapt, cafeaua decofeinizata: care sunt efectele asupra organismului

02:40, 21.04.2024 - Probabil ca beți cafea pentru cofeina. Intr-adevar, majoritatea bautorilor inraiți de cafea se bucura de cafeaua lor delicioasa pentru ca ii ajuta sa se trezeasca și sa ramana energici și concentrați in timpul zilei.

De ce e bine sa bei ceai de berberina. Efectele pe care le are asupra organismului uman

09:01, 19.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul de berberina? Iata de ce este bine sa il consumi des. Ce beneficii are asupra sanatații organismului uman. Efectele pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

Medicii avertizeaza cu privire la efectele care pot veni odata cu trecerea la Ora de Vara

07:00, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog a explicat intr-un interviu acordat news.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Studiu: femeile au aceleași beneficii de sanatate ca barbații dupa perioade mai scurte de activitate fizica

09:21, 09.03.2024 - Pentru scaderea riscului de mortalitate cu 18%, barbații trebuie sa practice 300 de minute de activitate fizica moderat-intensa (AFMI) pe saptamana, insa femeile obțin rezultate similare dupa numai 140 de minute. Mai mult decat atat, in condițiile realizarii a 300 de minute saptamanale de AFMI, femeile…

De ce e bine sa bei ceai de rachitan. Efectele pe care le are asupra organismului

08:56, 29.02.2024 - Descopera secretele unui aliat natural pentru sanatatea ta: ceaiul de rachitan. Dincolo de numele sau pitoresc, aceasta planta este cunoscuta pentru beneficiile sale miraculoase asupra organismului.

De ce exercițiile fizice regulate sunt mai benefice pentru femei decat pentru barbați

21:25, 22.02.2024 - Un studiu realizat de National Institutes of Health a constatat ca femeile care fac exerciții fizice in mod regulat au un risc cu 24% mai mic de deces din orice cauza in comparație cu femeile care nu fac exerciții fizice, in timp ce barbații au avut un risc cu 15% mai mic.

Romania to invest EUR 26 million in detecting psychoactive agents

16:50, 22.02.2024 - An investment of EUR 26 million euros is allocated for state-of-the-art equipment detecting psychoactive agents to institutes and forensic medicine services across the country will be equipped, according to the Ministry of Health, agerpres reports. "The Ministry of Health has acted as a matter of…


Ce parere ai despre aceasta stire?