Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eleve din Huși condamnate la închisoare pentru că au distribuit imagini cu o colegă pe internet

Publicat:

și , doua eleve de 18 ani de la unul dintre cele mai bune licee din Vaslui, Colegiul Național Cuza Voda din Huși, au fost condamnate la un an și patru luni de închisoare pentru ca au distribuit pe internet imagini indecente cu o colega pe internet.

Cele doua fete alaturi de , de 20 de ani, iubitul uneia dintre fete, au pacalit o eleva de 15 ani, eleva premianta a aceluiași liceu, sa se dezbrace în fața web-camului, iar dupa ce au capturat mai multe imagini cu ea le-au distribuit la cunoștințe pe internet.

Magistrații Judecatoriei…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vloggerul Colo vrea sa se faca dreptate, dupa scandalul cu scenaristul de la Buzz House. A fost la un pas de inchisoare din cauza unor glume spuse pe internet / VIDEO

18:45, 29.04.2024 - Scandal mare in jurul noului film Buzz House! Dupa dscuțiile dintre Selly și Adrian Elicopterul de Lupta, vloggerul Colo trage un semnal de alarma cu privire la glumele facute de scenaristul Radu Alexandru pe internet. Acesta cere sa se faca dreptate!

Dumitru Buzatu, arest de lux pe moșia care ii aparține. Ce a spus la ieșirea din inchisoare VIDEO

15:50, 18.04.2024 - Fostul presedinte al PSD Vaslui si al Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, a declarat la ieșirea din penitenciar ca perioada detentiei nu a fost o „problema foarte mare" pentru ca a inteles care sunt exigentele.

Viața de huzur cu bani de recuzita, cumparați de pe internet. 5 ani de inchisoare cu executare pentru un barbat din Satu Mare

11:16, 15.04.2024 - Un barbat din Satu Mare a fost condamnat, zilele trecute, la 5 ani de inchisoare cu executare, dupa ce a inșelat mai multe persoane cu bani de recuzita. Bancnotele de euro false, destinate exclusiv platourilor de filmare, fusesera cumparate de pe internet și folosite de tanar in diferite circumstanțe,…

Doi polițiști locali din Vaslui, loviți de un barbat cand ii puneau catușele. Cați ani de inchisoare risca

16:10, 08.04.2024 - Un barbat de 64 de ani a devenit violent cand polițiștii locali i-au cerut sa se legitimeze. Acesta i-a lovit pe oamenii legii cand incercau sa il incatușeze. La secția de Poliție Locala, a devenit din nou agresiv la vederea reprezentanților Poliției Romane, care voiau sa il audieze.


Ce parere ai despre aceasta stire?