Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevă trântită pe gresie și lovită cu picioarele, la o școală din Timiș. Video

Publicat:

O noua scena de violența petrecuta in mediul școlar timișean a ieșit recent la iveala. Dupa ce, saptamana trecuta, o eleva cu nevoi speciale a de din Timișoara a fost agresata The post Eleva trantita pe gresie și lovita cu picioarele, la o școala din Timiș. Video appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetita decedata la spital in Timisoara dupa ce a fost lovita de o masina

08:55, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara. IPJ Hunedoara a anunțat sambata dimineața ca, joi, o fetița de patru ani „a sarit in fața unui autoturism care circula pe…

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

O noua școala speciala, cu gradina senzoriala, in Timișoara. Se face cu bani europeni

16:00, 01.04.2024 - Centrul Școlar pentru Educație Incluziva „Dumitru Ciumageanu”, una dintre școlile speciale aflate in administrarea Consiliului Județean Timiș, va avea un sediu nou. Cladirea va fi construita la Giroc, pe un teren al administrației județene, cu fonduri europene.

Copil lovit de invațatoare la o școala din Timișoara, in ianuarie. Poliția abia acum a anunțat ca face cercetari

15:40, 13.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au anunțat abia in 13 martie ca un copil a fost agresat de un cadru didactic in luna ianuarie. Cazul nu ar fi fost mediatizat nici in ziua de azi daca nu ar fi aparut la televiziunile naționale.

Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic

15:21, 13.03.2024 - Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic. La data de 24.01.2024, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul ca la o unitate școlara din Timișoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de catre un cadru didactic.

Incendiu intr-o sala de clasa, la o școala din Timișoara. Peste 100 de elevi evacuați

14:21, 12.03.2024 - Intervenție de urgența a pompierilor in aceasta dimineața, dupa ce intr-o sala de clasa de la Liceul „William Shakespeare” din Timișoara a izbucnit un incendiu. „La ora 13:09 am fost solicitați sa intervenim in Timisoara, in Piața Romanilor, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp…

Caz șocant! Femeie din Timisoara, lovita cu mașina de o eleva a unei scoli de soferi. Instructorul auto nu era in mașina in acel moment

10:26, 21.02.2024 - O situație inexplicabila a avut loc, de curand, in Timișoara. O femeie din Timisoara a fost lovita din plin si plimbata pe capota mașinii de o eleva care se afla la orele de condus a unei scoli de soferi. In tot acest timp, instructorul auto nu se afla in mașina.

FOTO: O eleva de la Școala 19, lovita de mașina pe trecerea de pietoni. Marcajele rutiere lipsesc de pe carosabil

14:51, 16.02.2024 - O eleva a Școlii nr. 19 a fost lovita de o mașina in aceasta dupa-masa chiar pe trecerea de pietoni din fața unitații de invațamant. Marcajele rutiere care semnalizeaza trecerea au fost șterse de curand, pe acolo fiind efectuate de curand lucrari pentru amenajarea pistelor de biciclete. Eleva școlii…


Ce parere ai despre aceasta stire?