Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Economiştii cred că întreruperea negocierilor cu FMI este o "falsă criză", dar ar putea avea efecte pe termen mai lung

Publicat:

Specialistii puncteaza in primul rand ca Romania se afla in continuare in acord cu institutiile financiare internationale si pe un anagajament bugetar rezultat din compactul fiscal european. Acest angajament ce nu va permite deraieri la nivelul deficitului, si au catalogat aceasta situatie drept o falsa criza, cred economistii citati de Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni seara, ca a decis sa nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenti la carburanti. Premierul Victor Ponta i-a propus marti presedintelui Traian Basescu o intrevedere pe tema memorandumului…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ursula von der Leyen inca așteapta sprijin politic pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene

08:30, 18.06.2024 - Liderii de stat din Uniunea Europeana (UE) nu au ajuns la o decizie cu privire la un al doilea mandat pentru Ursula von der Leyen in functia de presedinta a Comisiei Europene, a anuntat marti dimineata șeful Consiliului European, Charles Michel, relateaza Agerpres, care citeaza agențiile internaționale…

Sebastian Burduja spulbera speculațiile dupa intalnirea cu Iohannis: 'Nu e prima intalnire!'

22:10, 29.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei susține ca la intalnirea cu Iohannis de la Palatul Cotroceni nu au fost discutate teme politice, ci chestiuni ce țin de sistemul energetic al Romaniei, totul in contextul zvonurilor ca președintele vrea sa transmita un mesaj public in fața electoratului bucureștean.

Romania se intinde peste cat ii este peste plapuma și se imprumuta cu 26 de lei la fiecare 100 lei stranși din taxe

10:30, 20.05.2024 - Ecuația bugetului e un pic mai complicata, cu trei necunoscute: deficit, cheltuieli și venituri. Sa le luam metodic. Incepem cu deficitul, care este unul uriaș. Suntem probabil in zona 7% deficit bugetar. Cand ai venituri de 27% din taxe și impozite și deficite de 7%, in termeni foarte simpli e ca și…

Ionuț Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii și a capitalului

07:26, 18.05.2024 - Romania este țara din Uniunea Europeana care are printre cele mai mari dezechilibre, raportat la standardele OECD, intre taxarea muncii și taxarea capitalului, considera economistul șef al Raiffeisen Bank, Ionuț Dumitru. Aceste dezechilibre trebuie vazute in sensul ca avem o taxare mult prea mare a…

VIDEO – Occidentul se pregatește de capitularea Ucrainei, in timp ce Rusia a preluat inițiativa pe front (presa)

17:36, 28.03.2024 - Razboiul din Ucraina, unde trupele ucrainene in retragere au reușit doar sa incetineasca inaintarea Rusiei, ii forțeaza pe liderii occidentali - de la Londra, Washington, Paris și Bruxelles - sa se pregateasca de esecul forțelor armate ucrainene, ramase fara armele și munițiile de care au nevoie, se…

Casa Alba a reprogramat intalnirea anulata de Netanyahu de la Washington

17:10, 28.03.2024 - Decizia vine in contextul in care Karine Jean-Pierre, secretarul de presa al Casei Albe, a anuntat ca premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra deciziei sale si a fost de acord ca intalnirea sa fie reprogramata, potrivit actualitate.org. ,,Lucram acum cu ei pentru a gasi o data convenabila…

UE reglementeaza Inteligența Artificiala. Cum stau europenii la capitolul producție și inovație in sfera economiei digitale?

09:00, 25.03.2024 - Inteligența artificiala (IA) s-a adaugat globalizarii, incalzirii climatice și revoluției digitale pentru a defini secolul XXI la nivelul intregii umanitați. Temele in discuție par sa priveasca acțiunea umana ca principal motor al unei transformari postumane: suntem, ni se tot spune, cel mai mare dușman…

Președintele Klaus Iohannis susține ca „decalogul” sau pentru șefia NATO a fost „foarte bine” primit de aliați

00:20, 22.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis – intrat oficial in competiție, alaturi de premierul Olandei, Mark Rutte, pentru funcția de secretar general al NATO – spune ca „decalogul” sau privind viziunea pentru viitorul alianței nord-atlantice a fost „foarte bine primit” de catre statele aliate, fara a da insa detalii.…


Ce parere ai despre aceasta stire?