Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce rușii au atacat iar Insula Șerpilor, Zelenski o declară simbol al unității naționale: Ucraina nu poate fi ruptă

Publicat:

Insula Șerpilor reprezinta un avertisment pentru Rusia ca Ucraina „nu va fi rupta", a declarat Volodimir Zelenski, potrivit Reuters. Președintele Volodimir Zelenski a declarat ca arborarea steagului ucrainean pe Insula Șerpilor din a fost un semn ca țara sa nu poate fi rupta. In mesajul sau nocturn de joi, Zelenski s-a adresat rușilor, spunand ca operațiunea de doua luni de recucerire a Insulei Șerpilor a fost un avertisment.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un exod al rușilor: mulți dintre cei care au fugit in Turcia pleaca, din nou, in alte state. „Am schimbat un regim autoritar cu altul”

23:55, 21.05.2024 - Zeci de mii de ruși care au fugit in Turcia dupa invazia Moscovei in Ucraina s-au mutat in alte țari in ultimul an, fiind presați de problemele legate de rezidența și de creșterea costurilor, potrivit datelor și interviurilor, inclusiv cu noua cetațeni ruși, realizate de Reuters.Cand a inceput razboiul…

VIDEO Rusii au lovit puternic o zona aglomerata din Harkov. Intervenție a ultima ora a lui Zelenski

20:20, 19.05.2024 - Rusia a lovit duminica o stațiune aglomerata de la marginea celui de-al doilea oraș ca marime din Ucraina, harkov, și a atacat, de asemenea, satele din regiunea inconjuratoare, omorand cel puțin 11 persoane și ranind multe altele, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Conflictul global a inceput, dar ne este ascuns

20:10, 15.05.2024 - La finalul lunii aprilie, comandantul marinei militare chineze, comandantul marinei militare ruse și comandantul flotei americane din Pacific s-au intalnit la un simpozion din China, ”pentru a avea un schimb aprofundat de opinii”, scria Reuters . Aceasta știre a trecut aproape neobservata. Este mult…

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Italia isi intensifica masurile de securitate inaintea Pastelui catolic

17:25, 25.03.2024 - Politia italiana isi va spori nivelul de vigilenta inaintea sarbatorii catolice a Pastelui (31 martie), a anuntat luni Ministerul de Interne italian, potrivit Reuters, transmite Agerpres. Ministerul de Interne italian a efectuat luni o revizuire a masurilor de securitate nationala in urma atacului terorist…

Ucraina a atacat Rusia cu zeci de drone, pentru a doua noapte la rand. Rușii spun ca au distrus 30 dintre ele

09:15, 13.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone pentru a doua noapte consecutiv mai multe regiuni din Rusia. Peste 30 de drone au fost distruse in aer deasupra regiunii Voronej, au declarat oficiali ruși citați de Reuters.

Rușii susțin ca ucrainenii au atacat Crimeea cu 38 de drone și ca le-au distrus pe toate. Explozii puternice in portul Feodosia

08:01, 03.03.2024 - Ucraina a lansat 38 de drone asupra Peninsulei Crimeea duminica dimineata, a transmis Ministerul rus al Apararii, care a anunțat ca toate au fost distruse. Pe retelele sociale din Ucraina si Rusia au aparut relatari privind explozii puternice in portul Feodosia, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?