Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dmitri Medvedev, despre sancţiunile Occidentului faţă de Moscova: „Un cocktail dezgustător de grosolănie arogantă şi prostie primitivă”

Publicat:

, fostul presedinte rus si actualul vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a afirmat, marti, ca Rusia este pedepsita prin masurile restrictive impuse de UE din „dorinta de a proteja oamenii" si a numit actuala politica europeana fata de Moscova drept „un cocktail dezgustator de grosolanie aroganta, infantilism adolescent si prostie primitiva”, relateaza TASS.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, reacție fulminanta, in urma declarațiilor liderilor NATO: Asta va insemna un razboi mondial

10:56, 28.05.2024 - "Atacarea obiectivelor noastre de catre americani inseamna a incepe un razboi mondial, iar un ministru de externe, chiar și dintr-o țara precum Polonia, ar trebui sa ințeleaga acest lucru", a scris Dmitri Medvedev, numarul doi al Consiliului de Securitate de la Moscova, pe rețelele de socializare.

Medvedev il amenința pe Zelenski: „Ar trebui lichidat dupa capitularea Kievului. E o ținta militara legitima pentru noi”

17:21, 20.05.2024 - „Volodimir Zelenski, in calitate de sef al unui regim ostil, este o tinta militara justificata pentru Rusia, indiferent de problema legitimitatii sale dupa anularea alegerilor prezidentiale ucrainene”, a declarat vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, intr-un interviu…

Serviciul de securitate rus examineaza cererea de a ancheta implicarea Occidentului in atentatul de la Moscova

13:35, 27.03.2024 - Anchetatorii de stat din Rusia au anuntat miercuri ca vor studia cererea unor parlamentari de a investiga ceea ce acestia au numit „organizarea, finantarea si executarea de acte teroriste" impotriva Rusiei de catre Statele Unite si alte tari occidentale, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Medvedev promite o razbunare crunta dupa atacul terorist: 'Așteptați, nenorociților!' (FOTO-VIDEO)

10:20, 25.03.2024 - Fostul lider al Rusiei, actualmente vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, promite razbunare, dupa atacul terorist care a cutremurat Rusia. „Ne vom razbuna pe fiecare. Iar cei care sunt implicați, indiferent de țara de origine și statut, sunt acum ținta noastra…

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Medvedev a prezentat o harta in care Ucraina e imparțita intre Rusia, Polonia, Romania și Ungaria: „Parțile istorice ale țarii trebuie sa revina acasa“ VIDEO

08:55, 05.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, care ocupa in prezent functia de vicepresedinte al Consiliului de Securitate din aceasta țara, a prezentat luni, din nou, harta cu teritoriile Ucrainei care ar urma sa fie alipite Rusiei.

Rusia va da dovada de cumpatare, dar nu va uita - Reacția neobișnuit de blanda de la Kremlin

15:16, 04.03.2024 - Dimitri Medvedev, un aliat de rang inalt al președintelui Vladimir Putin, a declarat luni ca Moscova va da dovada de cumpatare ca raspuns la o presupusa discuție interceptata a armatei germane in care s-ar vorbi despre un atac asupra Rusiei, dar nu va uita de asta, noteaza Rador Radio Romania. Dmitri…


Ce parere ai despre aceasta stire?