Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diferența dintre mandarine și clementine

Publicat:

Atat mandarinele, cat și clementinele sunt citrice asemanatoare cu portocalele, dar mai mici, mai dulci și mai ușor de decojit – dar care este diferența dintre mandarine și clementine? Cele doua fructe sunt atat de asemanatoare incat este ușor de ințeles de ce unii oameni cred ca acestea sunt doua cuvinte pentru același fruct, dar nu este cazul.  Cuprins: Diferența dintre mandarine și clementine  Cum le deosebești Diferențe de gust Nutriție Diferența dintre mandarine și clementine  Pe scurt, clementinele sunt o varietate de mandarine. Acestea sunt un hibrid intre mandarine și portocale dulci.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oferta de oua pentru sarbatorile pascale este suficienta si la preturi rezonabile

10:40, 03.05.2024 - Oferta de oua pentru sarbatorile pascale este suficienta si la preturi rezonabile, costul acestora in Romania fiind cu 17-18% mai mic decat media europeana, a declarat presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, Ilie Van. El a precizat ca vanzarile sunt cu 50% mai mari decat intr-o luna…

Serbarea Narciselor de la Negrileasa 2024, in 18-19 mai. Legenda florilor albe din Munții Apuseni

21:45, 29.04.2024 - Serbarea Narciselor de la Negrileasa 2024, in 18-19 mai. Legenda florilor albe din Munții Apuseni Serbarea Narciselor de la Negrileasa se va desfașura in acest an, in perioada 18-19 mai. Evenimentul este moment de sarbatoare atat pentru comunitatea locala, cat și pentru vizitatori. Totodata, este evidențiat…

Locul unic din Munții Apuseni vizitat de mii de turiști in luna mai. Ca orice atractie turistica, are si o legenda proprie

11:40, 24.04.2024 - La peste 1.000 de metri altitudine, in Munții Apuseni, exista o poiana care se coloreaza in alb la sfarsitul fiecarei primaveri. Vorbim despre celebra Poiana a Narciselor de la Negrileasa, situata in județul Alba, pe teritoriul administrativ al comunei Bucium.Ca orice atractie turistica, locul are si…

Primaria Negru Voda inveseste peste 145.000 de euro in statii de reincarcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)

10:01, 14.04.2024 - Tobimar Group SRL este detinuta de Florin Todor si administrata de Camelia Todor.Tobimar Group SRL din Vintu de Jos, judetul Alba, a semnat prin cumparare directa cu Primaria Negru Voda contractul vizand infiintarea statiilor de reincarcare pentru vehicule electrice in oras. Informatia a fost publicata…

Fructe și legume de sezon, dar și pericol de nitrați. Cateva sfaturi pentru a va feri de acest pericol

10:15, 30.03.2024 - In aceasta perioada, piața este plina de fructe și legume, atat de la producatori locali, cat și de peste mari și țari. De multe ori, marfurile aduse din strainatate, in primul rand, sunt pline de chimicale, precum nitrați, care pot sa fie periculoase pentru consumatori. Sa nu uitam ca in Romania ajung…

Floarea de Colț, sarbatorita in 5 martie. La ce altitudine crește in județul Alba. Legenda florii de munte

06:05, 05.03.2024 - Floarea de Colț, sarbatorita in 5 martie. La ce altitudine crește in județul Alba. Legenda florii de munte In 5 martie este sarbatorita floarea de colt (Leontopodium alpinum Cass.). Cunoscuta si sub denumirea de floarea-reginei, a fost declarata monument al naturii in 1931. Ea este ocrotita si protejata…

Tradiții de primavara: BABELE. Cum, cand și de ce se aleg ”babele”, in luna martie. Legenda și semnificații

18:05, 28.02.2024 - Tradiții de primavara: BABELE. Cum, cand și de ce se aleg ”babele”, in luna martie. Legenda și semnificații Tradiții de primavara: BABELE. Primele 9 sau 12 zile de la inceputul lunii martie ii sunt dedicate, in traditia populara, Babei Dochia. Sunt cunoscute ca Zilele babei. Ele corespund cu zilele…

Legenda „Uriașei” din cimitirul Eternitatea Iași

17:26, 12.02.2024 - „Uriașa” din Eternitatea este legenda Iașului, cea mai cunoscuta legenda a orașului. Ridicandu-se deasupra tuturor mormintelor din cimitirul din Tatarași, ea vegheaza poveștile miilor de morminte și a miilor și miilor de destine ingropate acolo. Alba, semeața, cu ochii spre cer, statuia Fecioarei Maria…


Ce parere ai despre aceasta stire?