Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Munteanu și Iron Man, protagoniști de telenovelă. Dan Negru e în spume: "Ce-ați făcut, mă, din emisiunea mea?"

Publicat:

S-a lasat cu scenariu de telenovela la , dupa ce in platou a poposit comediantul Varza, in calitate de ajutor de masca. In rolurile principale sunt și . Relația dintre ei? Amanți! 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gafa facuta de Dan Negru in timp ce ne arata cel mai important “breaking news” din istorie. Vedeta TV risca amenda?

20:00, 05.05.2024 - Cu doar cateva ore inainte de cel mai important eveniment celebrat de creștinii ortodocși, prezentatorul a starnit un val de reacții in mediul online. In timp ce anunța „cel mai mare breaking news al lumii”, Dan Negru a facut o gafa ce i-ar putea aduce o amenda. Dan Negru a anunțat „cel mai mare breaking…

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Clujul consolideaza relația de colaborare cu orașul Ungheni din Rep. Moldova

10:15, 23.04.2024 - Municipiului Cluj-Napoca este infratit cu orasul Ungheni, Republica Moldova, din anul 2016. In acest timp, Cluj-Napoca a contribuit prin finanțari, co-finanțari și expertiza la proiectele Ungheniului.

Melania Trump, o prezența tot mai discreta. Speculațiile despre relația cu Donald Trump. „Ramaneți pe faza”

14:06, 15.04.2024 - Extrem de discreta la Casa Alba, dar și mai rezervata de cand a plecat de la Washington. Nimeni nu știe, la ora actuala, daca Melania Trump iși va face apariția, sau nu, in campania electorala, alaturi de soțul ei.

Cat a ajuns sa coste varza in piețele din Romania, inainte de Paște. Prețul ei ar fi fost triplat fața de anul trecut

09:40, 02.04.2024 - Romanii trebuie sa scoata din ce in ce mai mulți bani din buzunat pentru a face cumparaturile de Paște. S-a majorat prețul mielului, iar acum sunt nevoiți sa plateasca mai mult și pentru legume. Varza s-a scumpit radical, astfel ca prețul ei s-ar fi triplat fața de cel pe care il avea anul trecut.

Scenarii posibile pentru telenovela "Cristi Manea" de la CFR Cluj

10:20, 29.03.2024 - Potrivit zvonurilor din presa sportiva, fundașul dreapta Cristi Manea (26 de ani), cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui CFR Cluj, nu mai joaca deoarece nu si-a prelungit contractul cu gruparea patronata de Neluțu Varga.

Razboi Șercan vs Cioroianu, pe mai multe paliere

12:11, 01.03.2024 - Un nou conflict s-a iscat recent pe meleaguri dambovițene. Protagoniști sunt jurnalista Emilia Șercan și Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a Romaniei.  Totul a plecat de la o postare a jurnalistei care scria despre condițiile nu prea bune de citit din instituția condusa de istoric.…


Ce parere ai despre aceasta stire?