Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dialog savuros între Tzancă Uraganu și Alina Marymar :“Tu cumva mă minți, unde ești?” Răspunsul neașteptat al manelistului / FOTO

Publicat:

și formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar relația lor merge din ce in ce mai bine, mai ales dupa ce au devenit parinți. Cei doi sunt transparenți cu tot ce se intampla in viața lor. Manelistul și-a surprins fanii cu un dialog savuros intre el și , cand aceasta l-a luat la intrebari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente grele pentru Alina Marymar, dupa ce și-a inmormantat nepotul. Ce a anunțat partenera lui Tzanca Uraganu: „Voi face un...” / FOTO

18:30, 09.05.2024 - Alina Marymar trece prin momente grele, dupa ce și-a inmormantat nepotul. Lucas a murit la varsta de doar 8 ani, din cauza unei lupte cumplite cu cancerul. Iata ce a anunțat recent partenera de viața a lui Tzanca Uraganu prin intermediul rețelelor de socializare!

Alina Marymar, copleșita de durere, la mormantul nepotului ei, in noaptea de Inviere: „Nu realizez...”. Lucas a fost condus pe ultimul drum acum cateva zile / FOTO

14:10, 05.05.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar trece prin momente grele, dupa moartea lui Lucas. Nepotul brunetei, pe care l-a considerat mereu propriul copil, a fost inmormantat in urma cu cateva zile, iar ieri, in noaptea de Inviere, a fost, din nou, la locul de veci.

Anda Adam și iubitul ei, Yosif Mohaci, alaturi de Tzanca Uraganu și Alina Marymar. Cei doi au fost prezenți la priveghiul lui Lucas / FOTO

11:20, 02.05.2024 - Anda Adam și iubitul ei, Yosif Mohaci, sunt alaturi de Tzanca Uraganu și Alina Marymar in aceste momente grele prin care cei doi indragostiți trec. Artista și partenerul ei de viața au fost prezenți la priveghiul lui Lucas, nepotul cantarețului de manele și al iubitei sale.

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Tzanca Uraganu, victorie in instanța! Rasturnare de situație in cazul manelistului

22:50, 03.04.2024 - Victorie in instanța pentru Tzanca Uraganu. Este cunoscut faptul ca artistul este o prezența constanta in salile de judecta. Rasturnare de situație in cazul manelistului care are nenumarate procese pe rol.

Se iubesc ca-n prima zi! Tzanca Urganu și Alina Marymar, mesaje ludice pe internet! Ce și-au adresat public

22:50, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu și Alina Marymar formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani și au decis sa formeze un cuplu. Astazi, manlistul și iubita sa, au facut cateva postari in care au vorbit despre inceputurile lor.

„El este inima mea, casa mea”. Lambada, prima declarație publica de dragoste pentru Tzanca Uraganu! Ce i-a transmis prima soție manelistului / VIDEO

17:45, 16.02.2024 - S-au desparțit de o buna perioada, dar Lambada nu ezita sa ii faca declarații de dragoste lui Tzanca Uraganu! De curand, prima iubire a manelistului a postat un videoclip alaturi de tatal copiilor ei, atunci cand iși exprima public iubirea pentru artist.

Fiica lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar, Anastasia, a implinit șapte luni. Cat de mare a crescut fetița celor doi: „Am scos-o in oraș” / FOTO

15:45, 10.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Tzanca Uraganu și iubita lui, Alina Marymar. Fiica lor, Anastasia, a implinit șapte luni, motiv pentru care bruneta a ieșit cu micuța in oraș, impreuna cu cateva cunoștințe. Cat de mare a crescut fetița celor doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?