Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DETALII în cazul EXPLOZIEI din Hirova. MOTIVUL pentru care bărbatul a DETONAT GRENADA şi ce spun sătenii

Publicat:

Cinci persoane, printre care un minor de 17 ani, s-au ales cu diverse rani, dupa ce un barbat de 57 de ani a detonat o grenada in satul Hirova, raionul Calarasi. Victimele au fost transportate la Spitalul raional Calarasi.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii in cazul fetei disparute de la Orhei: Poliția a identificat un potențial martor important pe acest caz. Despre cine este vorba

11:45, 20.04.2024 - In aceasta imagine este mașina in care a urcat fata de 19 ani pe o strada din Orhei, inainte de dispariție. Potrivit camerelor de monitorizare a traficului, idividul a fost surprins cu o tanara care ar putea fi martor important pe caz. Poliția roaga persoana din imagine sa contacteze imediat oamenii…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Ce detalii au ieșit la iveala in cazul cadavrului gasit pe un camp, in Dambovița. Femeia ar fi fost data disparuta in urma cu o luna

13:40, 07.04.2024 - Oamenii legii incearca de vineri dupa-amiaza sa afle cine este victima ale carei ramașite au fost gasite pe un camp, in Dambovița. Anchetatorii iau in calcul varianta unei crime sau a unui accident rutier, iar femeia, care avea in jur de 30 de ani, ar fi fost data disparuta de acasa.

Detalii cutremuratoare in cazul studentei ucise la Timisoara: omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei

10:25, 23.03.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul cazul tinerei de 21 de ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Timisoara. Polițiștii au stabilit ca studenta de la Medicina gasita moarta a fost omorata cu mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect este iubitul fetei.

Detalii șocante scoase la iveala de specialiști in cazul Alexandrei, tanara moarta la Maternitatea Botoșani. „Putea fi salvata”

14:10, 21.02.2024 - Moartea Alexandrei, tanara mama decedata la Maternitatea Botoșani, ar fi fost provocata de un proces de putrefacție intrauterina. Cel puțin asta susține un specialist ieșean. In plus, rapoartele arata ca nimeni nu a intervenit pentru scoaterea fatului mort de cateva zile.

O pacienta de la Spitalul de Psihiatrie Balți, una dintre victimele cazului de viol, ajuns și la CtEDO, a decedat. Avocata: Motivul indicat e intoxicație cu alcool

20:01, 20.02.2024 - O pacienta de la Spitalul de Psihiatrie Balți, una dintre victimele cazului de viol, ajuns și la CtEDO, a decedat. Despre aceasta a declarat avocata Violeta Gașițoi. Potrivit ei, motivul indicat de instituție este intoxiație cu alcool.

Momentul uciderii lui Sorin Anghel, filmat. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la Padina

13:15, 17.02.2024 - Sorin Anghel a fost ucis, in noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la un hotel de la Padina. Oamenii legii au reușit sa obțina o filmare cu momentul concret al crimei. Cum arata firul evenimentului, de fapt. Cum a fost omorat Sorin Anghel „In cursul noptii de 10 spre 11 februarie 2024, politistii din…


Ce parere ai despre aceasta stire?