Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Destinul dureros al lui Pietro Puzone: a fost coleg cu marele Diego Maradona, dar a ajuns pe străzi și e dependent de droguri

Publicat:

Marca scrie astazi despre destinul dureros al lui , fost coleg cu la Napoli, care a ajuns om al strazii și a intrat și in vartejul nemilos al consumului de droguri.  La 57 de ani, fostul fotbalist italian traverseaza un moment de cumpana: a ajuns sa doarma pe strazile din Acerra, o localitate situata la 14 kilometri de Napoli. Situația lui a ajuns și la urechile foștilor sai colegi de generație de la Napoli. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Foișor, detalii despre Florin Piersic, care a fost transferat pentru o noua operație: „Stare generala grava, in urma unui sepsis”

14:20, 09.05.2024 - Marele actor Florin Piersic a fost internat astazi, 9 mai, la Spitalul Foișor din București „cu o stare generala grava” din cauza septicemiei cu care a fost diagnosticat, anunța reprezentanții unitații medicale, intr-un comunicat. Medicii fac investigatii suplimentare pentru a decide ce pași sa faca…

„Pablo Escobar” nu poate fi marca inregistrata in UE. CJUE a respins cererea fratelui traficantului de droguri

17:25, 18.04.2024 - Numele Pablo Escobar nu poate fi inregistrat ca marca comerciala a Uniunii Europene, deoarece publicul il asociaza cu traficul de droguri si narcoterorismul, a decis miercuri Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), transmit EFE si Reuters, preluate de Agerpres.

Cum a aflat Eugenia Șerban ca fiul ei este dependent de droguri. Pana acum, actrița a incalcat ordinul de protecție pentru a-l salva: ”Am simțit ca...”

16:05, 01.04.2024 - Eugenia Șerban duce o lupta cumplita de cand fiul ei a ajuns sa fie dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe ingrozitoare și a fost nevoita sa iși incalce ordinul de protecție pentru a-l salva pe fiul ei. Iata cum a aflat de problemele baiatului ei!

Un tanar din Cluj, fost consumator de droguri, povestește cum a ajuns dependent: Totul a inceput la 12 ani. Ma drogam zile intregi, nu mai puteam sa umblu

11:00, 26.03.2024 - Un tanar de 23 de ani din Cluj, fost consumator de droguri, care urmeaza in prezent un program de reabilitare, a marturisit ca daca ar fi stiut prin ce va ajunge sa treaca in urma consumului si a jocurilor nu ar fi incercat niciodata.

Marturia unui fost dependent de droguri din Cluj: „Incepeam sa fiu dependent de jocuri și atunci am cunoscut prima data canabisul”

08:45, 26.03.2024 - Un tanar de 23 de ani din Cluj-Napoca, fost consumator de droguri, a declarat ca daca ar fi stiut ca in urma consumului de droguri si a jocurilor de noroc suporta asemenea consecinte asa de mari, nu ar fi incercat niciodata.

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Adriana Bahmuțeanu, reacție neașteptata dupa ce numele lui Gheboasa a aparut intr-un dosar de trafic de droguri: „Se jura cu mana pe inima...” / VIDEO

10:35, 05.03.2024 - Pe 1 martie, Gheboasa a fost audiat la DIICOT, dupa ce numele lui a aparut intr-un dosar de trafic de droguri. Situația a starnit revolta, in special in mediul online, mai ales ca nu este pentru prima data cand tanarul provoaca controverse, dupa prestația de anul trecut de la Untold.


Ce parere ai despre aceasta stire?