Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputatul PSD Angel Tîlvăr, noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni

Publicat:

l-a nominalizat pe deputatul PSD pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni, in locul lui , care a fost respins de comisiile parlamentare, a anuntat, luni, in plen, vicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea.

Mitrea a spus ca ale celor Camere se vor reuni la ora 17.00 pentru a primi aceasta propunere, urmand ca sa fie audiat de comisii parlamentare la ora 17.15.

In prezent, este presedintele Comisiei pentru afaceri europene din .

,…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Proiect ce vizeaza Colegiul CNSAS, adoptat

18:46, 21.05.2024 - Plenul Senatului a adoptat, marti, in calitate de for legislativ decizional, propunerea legislativa prin care minoritatilor nationale li se asigura reprezentarea in Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNAS). S-au inregistrat 87 de voturi „pentru”, 12 „impotriva” si…

Fostul ministru Dan Vilceanu și-a aflat sancțiunea dupa ce l-a batut pe deputatul Florin Roman in Parlament

16:00, 21.05.2024 - Comisia juridica din Camera Deputaților a aprobat, la solicitarea Biroului Permanent, o sancțiune maxima pentru deputatul neafiliat Dan Vilceanu, dupa ce acesta din urma l-a batut pe deputatul liberal Florin Roman pe holul Parlamentului.

Dan Barna: „Violenta si terorismul nu sunt o solutie, condamn cu fermitate atentatul asupra premierului slovac”

18:35, 15.05.2024 - Dan Barna, vicepresedinte USR si vicepresedinte al Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, a condamnat miercuri atentatul asupra premierului slovac Robert Fico, subliniind ca violenta si terorismul "nu pot sa genereze solutii".

Alexandru Rafila, reclamat la parchetul condus de Koveși. Acuzații grave: contracte „cu dedicație” pentru OMS

19:35, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare oficiala la Parchetul European si la Directia Nationala Anticoruptie cu privire la contractul de consultanta, in valoare de 20 de milioane de euro, incheiat de catre ministrul PSD al Sanatatii, Alexandru Rafila, in mod discretionar, din fondurile alocate…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Rivalii lui Ciolacu din PSD, trimiși in irelevanța, unul cate unul. Miza șefiei Camerei Deputaților

13:31, 25.03.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit sa-și securizeze poziția din partid prin ținerea la distanța de funcțiile-cheie a celorlalți lideri din formațiune, ultima dovada fiind trimiterea pentru o cariera la Bruxelles a Gabrielei Firea și a lui Vasile Dincu.In cercul restrans al PSD, conform statutului…

Damian: Dorim sa reducem expunerea tinerilor la tutun!

08:30, 01.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deputatul social-democrat a precizat ca atat produsele din tutun, cat și inlocuitorii acestora sunt daunatoare vieții, iar tinerii trebuie feriți de acest real pericol! Parlamentul Romaniei și-a dat girul pentru legea care vizeaza reducerea expunerii copiilor și tinerilor la produsele…


Ce parere ai despre aceasta stire?