Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delicios şi uşor de pregătit! Năsuc de ren, un preparat demenţial, perfect pentru zilele de toamnă

Publicat:

Cum este vineri, iar sfarsitul de saptamana ne bate la usa, Vladutz, bucatarul de la Neatza, va propune sa gatiti nasuc de ren, un preparat delicios cu turta dulce si crema de ciocolata.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cu ce sa ungi drobul dupa ce l-ai pus in tava. Bucataresele iscusite așa procedeaza și iese absolut delicios

16:15, 04.05.2024 - Daca vrei sa faci un drob perfect, afla cu ce trebuie sa il ungi imediat dupa ce l-ai pus in tava. Nu uita de acest truc, daca vrei sa iasa perfect, fara sa se arda sau sa fie prea moale. Iese absolut delicios și se va rumeni exact ca in carțile de bucate. Trucuri pentru […] The post Cu ce sa ungi drobul…

Orlando Zaharia a pregatit cel mai indrazneț preparat de pana acum! Ce combinație neobișnuita de ingrediente a folosit

23:25, 26.04.2024 - In ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia i-a surprins pe toți atunci cand a reușit sa pregateasca o rețeta indrazneața, folosind o combinație neobișnuita de ingrediente.

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec pufos cu cacao. Este delicios și poate fi pregatit in timpul postului

23:26, 18.04.2024 - Deserturile sunt preferate de mulți romani, astfel ca sunt preparate des. Rețeta de mai jos este ideala pentru toți pretențioșii, iar gustul te va face sa te indragostești. Se prepara simplu și nu vei avea nevoie de multe ingrediente.

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?