Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deja e mai bine: „ministrul de interne” din teritoriile ocupate este asistat sa treacă prin Aerosportul Chișinău (VIDEO)

Publicat:

 „Ministerul de Interne" al regiunii secesioniste din stanga Nistrului, , traverseaza punctul de trecere a frontierei la Aeroportul Internațional Chișinau fara a respecta careva formalitați, iar angajații Poliției ii acorda sprijin. Imaginile video au fost publicate de portalul SCHEME.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov, despre teritoriile ocupate din Ucraina: „Sunt pamanturile noastre. Sa fie clar pentru toata lumea”

16:51, 19.04.2024 - Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a vorbit intr-un interviu pentru presa rusa despre razboiul din Ucraina și despre posibile discuții de pace. Acesta spune ca ucrainenii trebuie sa accepte „noile realitați” și ca in cazul unor negocieri Rusia nu va anunța incetarea focului pe front.

Romania a intrat in Air Schengen. Momentul cand primele persoane trec fara controlul pașapoartelor pe Aeroportul Otopeni. Catalin Predoiu: „Extinderea terestra va fi politica”

07:35, 31.03.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a transmis duminica noapte, 31 martie, dupa ce Romania a intrat in Spatiul Schengen aerian și maritim, ca intrarea cu frontierele terestre depinde „și de factori care nu sunt in sfera de interventie diplomatica a tarii noastre”, precum și de „evolutii si conjuncturi…

Efros, despre elicopterul de la Tiraspol lovit de o drona: Este un montaj. Nu a fost niciun fel de explozie

17:06, 20.03.2024 - Ministrul de Interne, Adrian Efros, afirma ca imaginile in care o drona lovește un elicopter la Tiraspol, publicate pe 17 martie de autoritațile din stanga Nistrului „sunt un montaj”. Declarațiile au fost facuta de ministru, intr-un interviu pentru Ziarul de Garda .

Ucraina nu recunoaște organizarea de catre Rusia a alegerilor din teritoriile ocupate

18:05, 14.03.2024 - Organizarea de catre Rusia a alegerilor prezidențiale in teritoriile ocupate din Ucraina este ilegala, a aratat Ministerul ucrainean de Externe, indemnand partenerii internaționali sa nu recunoasca rezultatele scrutinului, potrivit rfi.ro. Alegerile din Rusia au loc in perioada 15-17 martie și este…

Marcel Boloș intervine in scandalul pistoalelor de la ANAF: „Activitatile economice ilicite nu se fac cu manusi de catifea”

07:16, 05.03.2024 - "Activitatile economice ilicite, ele nu se fac cu manusi de catifea. Asta sa fie clar pentru toata lumea. Atunci cand se confisca un bun, cand se descopera la aceste confiscari si alte, sa zicem, stupefiante sau alte lucruri si atunci... Domnul prim ministru, ca sa nu mai avem aceasta discutie ca punem…

Marcel Boloș intervine in scandalul pistoalelor de la ANAF: „Activitatile economice ilicite nu se fac cu manusi de catifea”

17:21, 04.03.2024 - "Activitatile economice ilicite, ele nu se fac cu manusi de catifea. Asta sa fie clar pentru toata lumea. Atunci cand se confisca un bun, cand se descopera la aceste confiscari si alte, sa zicem, stupefiante sau alte lucruri si atunci... Domnul prim ministru, ca sa nu mai avem aceasta discutie ca punem…

Lavrov spune ca Rusia ar negocia o pace „cu cei care ne-au declarat razboi”, cu conditia sa pastreze teritoriile ucrainene ocupate

07:05, 15.02.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului, ca Rusia este deschisa negocierilor pentru solutionarea conflictului din Ucraina, dar cu conditia sa fie acceptate castigurile teritoriale obtinute de armata rusa, transmite agentia EFE, scrie digi24.ro.

Lavrov spune ca Rusia este deschisa la negocieri pentru incheierea razboiului, cu conditia sa pastreze teritoriile ucrainene ocupate

20:30, 14.02.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat miercuri in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului, ca Rusia este deschisa negocierilor pentru solutionarea conflictului din Ucraina, dar cu conditia sa fie acceptate castigurile teritoriale obtinute de armata rusa, transmite agentia EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?