Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie Judecătoria Turda: Arest preventiv pentru un bărbat acuzat de ”act sexual cu un minor”

Publicat:

Judecatoria Turda a admis propunerea de arest preventiv a ,  in ceea ce-l privește pe un un barbat care este acuzat de act sexual cu un minor, in forma continuata. ”Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Turda in dosarul penal nr. 98/P/2023 privind pe inculpatul P. C. A. [...] Articolul Decizie Judecatoria Turda: Arest preventiv pentru un barbat acuzat de ”act sexual cu un minor” apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Arestat pentru ultraj: un barbat a amenințat polițiștii care au vrut sa aplaneze un conflict la Policlinica Roman

12:21, 17.04.2024 - Un barbat de 36 de ani, din Roman, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, dupa un puseu de nervi necontrolat. Faptele au avut loc luni, 15 aprilie, dupa amiaza, cand romașcanul a facut scandal la Spitalul Roman. Dintr-un motiv inca necunoscut, acesta a adresat expresii vulgare și cuvinte…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

Barbat acuzat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze si si-a amenintat cu moartea fiul minor, retinut

09:40, 21.02.2024 - Un barbat din Argeș suspectat ca si-a fortat sotia sa se prostitueze in strainatate si si-a amenintat cu moartea fiul minor a fost reținut marți de polițiști, urmand ca miercuri sa fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?