Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce își ține ascuns Magda Pălimaru soțul?

Publicat:

In urma cu doi ani și jumatate, se desparțea de Piticu, componentul trupei SIMPLU, dupa o relație de mai bine de trei ani. Prezentatoarea de la Meteo a facut un pas mare și s-a maritat week-endul trecut cu barbatul misterios cu care se iubește de aproape doi ani.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care-l cunosc pe soțul . Vedeta nu se afișeaza cu acesta la evenimentele mondene și chiar in pozele date presei de la cununia civila, trupul barbatului este taiat.

“Am ales sa facem cununia civila deoarece ne doream foarte mult ca relația noastra sa ia…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civila a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o luna: „M-a bușit plansul”

12:00, 07.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție in urma cu o luna. Cei doi au avut parte de momente emoționante cand au trebuit sa rosteasca cel mai important „Da” din viața lor, deși nu se așteptau la acest lucru. Curand vor avea și cununia religioasa, precum și petrecerea intr-un loc exclusivist.

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta: „O sa cante...”. Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila

16:10, 24.04.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta! Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila. Cei doi indragostiți au planuri mari de viitor impreuna și abia așteapta sa se bucure de timpul pe care il au unul langa celalalt. Cantarețul de manele…

Ela Craciun a implinit astazi 42 de ani. Cum a surprins-o soțul ei departe de Romania. „Voi fi plecata”

11:35, 15.04.2024 - Implinirea varstei de 42 de ani a surprins-o pe Ela Craciun in cele mai romantice ipostaze, in decorul oferit de spectaculosul lac Como din Italia, acolo unde soțul ei a decis sa o surprinda cu o escapada romantica chiar de ziua ei.,,Anul acesta imi petrec ziua de naștere la Milano. Am un proiect cu…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.


Ce parere ai despre aceasta stire?