Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daria Radionova, declarație de dragoste pentru Alex Bodi! Cum i-a răspuns imediat afaceristul! ”Viața e atât de imprevizibilă”

Publicat:

Imediat dupa desparțirea de Bianca Dragușanu, și-a gasit fericirea in brațele , femeia de care fosta lui iubita spunea tot timpul ca ii este amanta și ca iși petrece timpul cu ea atunci cand ei se cearta! Iata ca mai nou e iubita oficiala, iar tanara rusoiaca i-a facut o declarație de dragoste afaceristului, la scurt timp dupa trecerea in noul an! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a aratat pe geam, in casa lui Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu, inainte ca acesta sa moara. Alina Marymar, postare cutremuratoare: „Alt semn...” / FOTO

16:40, 30.04.2024 - Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu, s-a stins din viața, iar el a lasatmulta durere in urma lui. Recent, Alina Marymar le-a aratat fanilor ei ce s-a aratat pe geam, in casa micuțului, inainte ca acesta sa moara. Iubita cantarețului de manele a facut o postare cutremuratoare. Iata ce a publicat partenera…

Basarab Panduru, replica ironica pentru șeful din Superliga: „Ii dau un sfat, așa, ca prieten!”

00:06, 21.03.2024 - Basarab Panduru (53 de ani) i-a raspuns cu o ironie subtila lui Adrian Mititelu (56 de ani). Cei doi au avut un schimb de replici de la distanța in ultimele zile. Imediat dupa Petrolul - FCU Craiova, scor 1-0, Basarab Panduru a declarat ca „probabil Mititelu regreta acum ca l-a adus pe Napoli”. Finanțatorul…

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Are sau nu Laurențiu Reghecampf Junior iubita? Ce a raspuns fiul Anamariei Prodan cand a fost intrebat daca are prietena: „S-a inroșit tot”

19:50, 13.03.2024 - In ediția de sambata, 9 martie 2024, a emisiunii "Prodanca. Punct și de la capat", fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto, a raspuns la o intrebare care l-a facut sa se fastaceasca. Iata ce raspuns a dat cand a fost intrebat daca are iubita!

Daliana Raducan muncește și cand ar trebui sa se relaxeze. Iubita lui Razvan Simion pune viața profesionala pe primul loc și in timpul liber / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Daliana Raducan muncește și cand ar trebui sa se relaxeze. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc ca iubita lui Razvan Simion pune viața profesionala pe primul loc și in timpul liber.

Mesaje de Dragobete pentru iubit și iubita. Cu ce urari sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta

11:35, 23.02.2024 - Maine, pe data de 24 februarie, sunt Dragobetele, iar romanii sarbatoresc aceasta zi. Din acest motiv ți-am pregatit mesaje pentru iubit și iubita. Iata cu ce urari sa-i surprinzi pe cei mai dragi oameni din viața ta!

Star Matinal. Dinu Maxer, declarație de dragoste pentru iubita lui, de Valentine’s Day! Artistul a emoționat-o pe Magdalena: „Vom ramane amandoi” / VIDEO

12:01, 14.02.2024 - Dinu Maxer i-a facut o declarație de dragoste iubitei lui, de Valentine’s Day! Artistul a reușit sa o emoționeze pe Magdalena Chihaia! Ce i-a transmis cantarețul partenerei sale, in direct la Star Matinal.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril. Cei doi sunt de nedesparțit: ”Ne traim viața…” / FOTO

18:10, 12.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt mai fericiți ca niciodata! Impresara radiaza alaturi de iubitul ei și profita de fiecare ocazie petrecuta cu el pentru a-i face o declarație de dragoste! La randul sau, Ronald Gavril ii demonstreaza Anamariei Prodan cat de romantic este!


Ce parere ai despre aceasta stire?