Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, implicată fără motiv, în scandalul silicoanelor! Vezi cum a ajusn pe lista vedetelor!

Publicat:

Tot mai multe nume de vedete apar mentionate in dosarul "Silicoane pentru VIP-uri". Desi au suferit interventii chirurgicale, multe prezente feminine din showbiz au devenit capete de acuzare pe nedrept.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

AUR ramane fara unul din primii 10 candidați la europarlamentare: cine va fi retras de pe lista - SURSE

09:35, 02.05.2024 - Potrivit surselor Realitatea PLUS, este vorba despre unul dintre primii 10 candidati de pe lista de europarlamentari AUR. Practic, vorbim despre un candidat extrem de important pentru partid, care ar urma sa fie retras pe motiv ca exista anumite dezvaluiri care ar urma sa se faca despre acesta, ca mocneste…

Cristina Cioran, distrusa dupa intreg scandalul in care este implicata din cauza lui Alex Dobrescu: „Nu o sa il iert niciodata!”

20:11, 25.04.2024 - Cristina Cioran (46 de ani) trece prin momente destul de dificile din cauza lui Alex Dobrescu (39 de ani), barbatul cu care are o fetița de trei anișori, pe micuța Ema. Cei doi se pare ca au ajuns dușmani de moarte, mai ales ca actrița a cerut și un ordin de protecție, de la oamenii legii, […] The post…

Patrick Mouratoglou ofera detalii mai puțin cunoscute despre scandalul de dopaj in care a fost implicata Simona Halep

10:46, 15.03.2024 - Simona Halep a primit o reducere importanta a pedepsei in cazul de dopaj (de la 4 ani la 9 luni), iar saptamana viitoare o vom vedea jucand la WTA Miami. Patrick Mouratoglou, fostul sau antrenor, a oferit pentru Tennis Channel detalii mai puțin știute despre situația in care s-a aflat fosta lidera mondiala.

Garry Kasparov, opozant al lui Putin si fost campion mondial la sah, a fost plasat pe lista „teroristilor” in Rusia

19:30, 06.03.2024 - Rusia l-a plasat pe opozantul Garry Kasparov, fost campion mondial la sah si care in prezent traieste in exil, pe lista persoanelor declarate „teroriste si extremiste”, potrivit unei notificari a serviciului rus pentru informatii financiare, consultata miercuri de AFP.

„Esteticianul vedetelor”, declarat nevinovat in scandalul cu pacienta care ii cere un milion de euro / Nu exista fapta penala!

22:50, 14.02.2024 - Scandalul penal dintre pacienta Moica Feliu și medicul Marek Valcu a luat sfarșit: dupa ce a fost declarat nevinovat de Parchet și de Colegiul Medicilor, doctorul a caștigat și procesul in care femeia pe care a operat-o ceruse redeschiderea dosarului clasat de procurori.


Ce parere ai despre aceasta stire?