Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu a îmbrăcat rochia de mireasă. Părinţii ei nu au participat la frumosul eveniment

Publicat:

nu a mers la altar la bratul lui Nila, scrie enational.ro. Bruneta a imbracat rochia de mireasa in editia de duminica a "".

a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care apare imbracata in rochie alba de mireasa foarte frumoasa, fara bretele, care ii pune in evidenta umerii si decolteul.

O rochie de printesa, asa cum viseaza fetele inca de cand sunt mici.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au afișat Bogdana și Liviu de la Mireasa! Cei doi au participat impreuna la un eveniment / FOTO

18:10, 25.05.2024 - Bogdana și Liviu au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul trecut al emisiunii "Mireasa". Deși nu mai pot fi vazuți pe micul ecran la fel de des ca inainte, cei doi continua sa iși țina fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața lor, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

REDUCEREEEEEE!!! LA COSTUMUL DE MIRE SI ROCHIE DE MIREASA LA TARGUL DE NUNTI

08:15, 09.03.2024 - Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: https://www.instagram.com/ztv.ro/ sau pe Tiktok https://www.tiktok.com/@ztv.ro Acest articol…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?