Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Oțil a jignit-o grav pe Ramona Olaru la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gură

Publicat:

Dupa o discuție cu despre diversificarea mancarii copiilor, Dani Oțil a facut o marturisire din copilaria sa, dar și-a uimit și colegii de platou cu o ”proiecție” despre viitorul copilului sau. Dani Oțil a jignit-o grav pe la Neatza Dani Oțil va deveni in curand tata de baiat, insa deja știe […] The post Dani Oțil a jignit-o grav pe la Neatza. Colegii lui, uluiți și ei de ce a putut scoate matinalul pe gura appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman s-au intalnit fața in fața dupa ce el s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Ce gest a facut actrița

09:35, 28.04.2024 - Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman au in continuare o relație buna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. Ei muncesc impreuna la același proiect de televiziune, astfel ca ieri s-au revazut, dupa ce actorul s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa 10 ani de relație, Cristina Ciobanașu și Vlad Gherman s-au…

Un al doilea canal pentru navele mici a fost deschis in portul Baltimore. Macaraua adusa nu a putut scoate inca din apa tonele de oțel

10:11, 03.04.2024 - Un al doilea canal care permite navelor mai mici sa navigheze in portul Baltimore a fost deschis, insa cea mai mare parte a transportului maritim comercial ramane blocata de podul prabusit si de nava container blocata care a dus la prabusirea structurii in urma cu o saptamana, transmite Reuters.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Cum a jignit Ramona Olaru multe femei din Romania: ‘Vreau sa le spun fetelor’

12:16, 28.02.2024 - Ramona Olaru surprinde din nou, chiar la TV. Vedeta a facut o gluma acida la adresa femeilor, care i-a surprins pe toți din platou. Asistenta Tv nu s-a mai putut abține și a jignit doamnele și domnișoarele din punct de vedere fizic. Ramona Olaru, gluma acida in direct In fiecare dimineața, telespectatorii…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?