Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cutremur în sport! Un campion mondial a fost arestat pentru posesie de marijuana!

Publicat:

Lumea sportului este in stare de soc! (31 de ani), campion mondial la box, a fost arestat pentru posesie de marijuana. Deținatorul centurii WBC la categoria grea a fost reținut in Alabama, SUA, a anunțat poliția din Tuscaloosa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plantație de marijuana, descoperita in Spania. Un roman a fost arestat

18:26, 10.05.2024 - O plantație colosala de marijuana a fost gasita intr-un depozit din Spania, iar administratorul era roman. Polițiștii spanioli au dat peste plantație in urma unor ponturi, conform Antena 3 CNN.

Maraton: Dublul campion olimpic reacționeaza dupa ce numele sau a fost legat de accidentul in care a murit deținatorul recordului mondial

14:50, 08.05.2024 - Kenyanul Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, spune ca s-a temut pentru siguranța familiei sale, dupa ce numele sau a fost asociat in mod eronat cu moartea colegului sau Kelvin Kiptum, deținator al recordului mondial.

Fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, arestat in lipsa sub acuzația de „finanțare a terorismului“

12:05, 26.04.2024 - Rusia l-a arestat in lipsa pe Garry Kasparov, impreuna cu alți activiști, și i-au acuzat de crearea unei „comunitați teroriste”, de finanțare a „activitaților teroriste” și de incitare publica la terorism, informeaza Interfax.

Cutremur in lumea sportului: a fost arestat chiar in aeroport

19:30, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie. Abia sosit pe aeroportul Barajas de la periferia Madridului, Luis Rubiales a fost arestat…

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu in lumea sportului: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, a decedat

08:45, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters, citat de…

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?