Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cursa pentru Casa Alba: De ce sunt importante alegerile din Iowa

Publicat:

De 40 de ani, nimeni nu a reusit sa ajunga presedinte al fara a termina primul alegerile de investitura din Iowa, care se vor desfasura luni. Victoria lui este aproape asigurata, desi Cruz merge bine in sondaje. si Sanders sunt la egalitate. In oricare dintre situtii, unul dintre cei patru candidati va ajunge la . Iata de ce episodul Iowa este foarte important.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump ameninta ca va opri ajutorul pentru Ucraina inainte sa ajunga la Casa Alba, daca va castiga alegerile

19:30, 17.06.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmareste realegerea in aceasta functie, l-a descris pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "cel mai bun agent de vanzari" din randul politicienilor.

AlegeriSUA2024: Donald Trump a implinit 78 de ani; varsta - o problema centrala in cursa pentru Casa Alba

14:30, 15.06.2024 - Donald Trump a implinit vineri varsta de 78 de ani, aniversare care le-a reamintit alegatorilor americani ca cei doi reprezentanti ai principalelor partide care candideaza in acest an pentru fotoliul de la Casa Alba sunt cei mai in varsta candidati care au incercat vreodata sa obtina aceasta functie,…

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Apocalipsa dupa Emmanuel Macron: „Europa ar putea muri!”. Ce l-a speriat pe președintele Franței

22:10, 25.04.2024 - Cu doar trei ani ramasi din al doilea si ultimul sau mandat si dupa ce si-a pierdut majoritatea parlamentara in 2022, Emmanuel Macron, in varsta de 46 de ani, vrea sa le arate criticilor sai ca isi pastreaza energia si gandirea proaspata care l-au propulsat la presedintie in 2017."Exista riscul ca Europa…

Lumea „era mai in siguranța” cu Trump la Casa Alba, crede fostul premier britanic Liz Truss

15:00, 17.04.2024 - Fostul premier conservator britanic Liz Truss a declarat ca este increzatoare ca fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, va castiga alegerile prezidentiale din SUA, apreciind totodata ca, in timpul mandatului acestuia, „lumea era mai sigura”, relateaza EFE.

Donald Trump da un test crucial in cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA: semnalul care ar putea arata adevarata cota de piața

22:55, 06.04.2024 - Donald Trump organizeaza sambata seara o uriasa colectare de fonduri in Florida, un nou episod crucial al luptei pentru donatii mari intre republican si Joe Biden in cursa pentru Casa Alba, relateaza AFP, inforemaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?