Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se descurcă Mihaela Cernea după divorțul de Costin Craioveanu. Ce face și cum se ocupă de cei doi copii ai lor

Publicat:

Dupa o casnicie de aproape doua decenii, și au semnat actele de divorț, fiecare mergand pe drumuri separate, aparent, cu zambetul pe buze. Insa, pare se ca lucrurile nu stau chiar așa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Gheorghe și sora ei, Ana Pirvulescu, amintiri din copilarie: „Mama ne imbraca la fel, iar noi suntem total diferite”

14:51, 05.05.2024 - Elena Gheorghe și Ana Pirvulescu au oferit un interviu memorabil in care au dezvaluit amintiri din copilarie. Cele doua surori și-au adus aminte de momentele in care mama lor obișnuia sa le imbrace la fel, deși ele aveau stiluri total diferite.Prezente impreuna la un eveniment, Elena Gheorghe, cunoscuta…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Patru copii și o femeie, intoxicați cu dioxid de carbon

09:10, 19.04.2024 - Patru copii și o femeie s-au intoxicat cu dioxid de carbon in propria locuința. Aceștia au fost salvați la timp și transportați la spital. Pompierii clujeni au fost solicitați, aseara, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon. ”Solicitarea…

Xtra Night Show. Cum se descurca Pepe cu trei copii. Fiicele sale au ramas la el, dupa divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO

09:05, 18.04.2024 - Pepe a dezvaluit cum reușește sa se descurce cu trei copii. Artistul a recunoscut ca partenera lui il ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de cei mici. Fetițele sale au ramas la el, dupa divorț.

Romanul mort in explozia din Italia, Petronel, ultima conversația cu soția lui, Laura: „Ma duc...”. Doi copii au ramas fara tata

11:01, 17.04.2024 - Petronel se numara printre muncitorii care au murit in explozia din Italia. Patru persoane și-au pierdut viața, iar romanul a lasat in urma o soție indurerata și doi copii care au aflat de la școala ca au ramas orfani. In ziua in care a avut loc tragedia, barbatul și-a sunat soția.

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Cu ce se ocupa fosta soție a lui CRBL, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta lor din anul 2006. Au anunțat divorțul / FOTO

13:05, 04.04.2024 - CRBL a anunțat divorțul de soție! Cu ce se ocupa fosta partenera a cunoscutului artist, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta pe care au avut-o in anul 2006. Cei doi au trait multe momente frumoase impreuna.


Ce parere ai despre aceasta stire?