Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să te recuperezi post-Covid. Un pacient din doi rămâne cu sechele. Ce spun specialiștii ieșeni

Publicat:

Valul 4 , poate cel mai dramatic de pana acum, a fost depasit, se pare. Dar medicii specialisti atrag atentia asupra sidromului post-COVID, de care sunt afectati tot mai multi fosti infectati. 43- dintre cei care au trecut prin infectia cu SARS-COV 2 raman cu sechele, adesea grave, care le afecteaza viata, si care inca nu se stie cum si cand vor disparea. In cazul in care se refuza recuperarea, toti fostii pacienti ar putea ajunge din nou pe patul de spital, de data aceasta in sectii de alte patologii, avertizeaza infectionistii.   Medicii infectionisti ieseni spun ca 43- dintre fostii pacienti…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente cumplite pentru Florin Piersic. Marele actor ar putea ramane fara un picior, medicii trebuie sa ia cea mai grea decizie

11:15, 08.05.2024 - Momente cumplite pentru Florin Piersic. Marele actor ar putea ramane fara un picior, medicii trebuie sa ia cea mai grea decizie A fost adus de urgența de la Cluj la București cu un avion Smurd. Acum se afla internat la Spitalul de boli infecțioase Matei Balș pentru a primi tratament. Decizia ca actorul…

(AUDIO) Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași au reușit doua transplanturi hepatice in mai puțin de 24 de ore

07:36, 29.04.2024 - Medicii de la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iași au reușit doua transplanturi hepatice in mai puțin de 24 de ore. Primul a fost realizat la un barbat in varsta de 48 de ani din Iași. Donatorul a fost un pacient dintr-un spital ieșean aflat in moarte cerebrala. Cel de al doilea pacient beneficiar este…

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

Prezența Norovirusului la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara, confirmata de probe. Focarul a fost inchis, dar sursa ramane, totuși, neidentificata

10:05, 11.04.2024 - „Din probele trimise pentru analiza la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenta Norovirusului doar in probele biologice (scaun) recoltate de la pacientii internati, iar probele de apa recoltate din incinta unitatii de invatamant nu contin microorganisme patogene. Prin urmare, in conformitate cu…

Scarlatina. Prevenție și tratament, intr-o noua lecție de la Babeș

11:05, 17.03.2024 - Scarlatina este o infecție bacteriana, deosebit de contagioasa. Ea apare deseori la populația pediatrica insa poate afecta și adulții. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara vin cu o noua lecție despre aceasta maladie și ne dau recomandari, atat pentru tratarea simptomatica…

Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean

11:15, 12.03.2024 - Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara atrag atenția asupra unei afecțiuni severe, pneumotoraxul, ce presupune o acumulare de aer...

deși s-a certat zdravan cu medicii sai, un pensionar refuza sa mai puna o picatura de apa in gura

09:55, 08.03.2024 - Un pensionar in varsta de 70 de ani din Bahia, Brazilia, susține ca in ultimii 50 de ani nu a mai baut o picatura de apa, bazandu-se exclusiv pe Coca-Cola pentru hidratare, deși sufera de diabet și probleme cardiace, scrie odditycentral.com. Roberto Pedreira, probabil cel mai probabil numarul unu din…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?