Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îţi este influenţată viaţa de cifrele din CNP-ul tău

Publicat:

Codul numeric personal sau, pe scurt, CNP-ul, este primul numar de identificare pe care orice roman il primeste la nastere. Acest cod il gasim in certificatul de nastere, in cartea de identitate si in permisul auto. De ce avem nevoie de un CNP? Codul numeric personal a fost introdus printr-un decret prezidențial semnat de Nicolae Ceaușescu la 2 martie 1978. Despre introducerea acestui sistem modern, trateaza decretul nr. 59 al Consiliului de Stat semnat de presedintele la 2 martie 1978, act normativ care deschidea pentru prima data pagina acestui simbol si care pentru…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa nu uita sa o rasfețe pe soția lui, Madalina, dupa naștere. Cum arata viața celor doi, dupa ce au devenit parinți de fetița / PAPARAZZI

23:45, 28.04.2024 - Adrian Popa are mare grija sa o rasfețe pe soția lui, Madalina, dupa naștere. Iata cum arata viața celor doi indragostiți, dupa ce au devenit parinți de fetița. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație!…

De ce era Ceaușescu rarait? Vorbea limba franceza. Cum a ajuns sa aiba carnetul de partid cu numarul 0000001 - FOTO

11:36, 03.04.2024 - Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securitații a postat imaginile scanate ale "Carții de evidența personala a membrului P.C.R. No 0000001", Nicolae Ceaușescu, din 1980. Documentul face parte din fondul declasificat "Dosare cabinet ???????????????????????????? ????????????????????̧????????????????:…

CJD: A fost semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea a 17 microbuze școlare electrice și hibrid

12:21, 01.04.2024 - Astazi, la sediul Consiliului județean Dambovița a fost semnat impreuna cu președintele Administrației Fondului pentru Mediu (A.F.M.), Laurențiu Neculaescu, un contract de finanțare prin pentru achiziționa 17 microbuze școlare: 9 electrice și 8 hibride. Valoarea totala a finanțarii accesate prin programul…

Ciți consumatori și-au deschis un cont personal pe site-ul Moldovagaz 

21:35, 16.03.2024 - Numarul de utilizatori ai serviciului "Cabinetul personal al consumatorului" de pe site-ul SA "Moldovagaz" in anul 2023 a totalizat 19.403 persoane. Despre aceasta a anunțat Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al SA "Moldovagaz", care a precizat ca prin acest serviciu este posibila:…

Ordonanta comasarii alegerilor europarlamentare cu locale, adoptata de Guvern. Primarii in funcție pot candida pentru un alt partid fara a-și pierde mandatul

17:26, 08.03.2024 - Guvernul a adoptat vineri, 8 martie, Ordonanta de urgenta care se refera la comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, programate pe 9 iunie.Ședinta de Guvern a avut loc la ora 17.00 și a durat mai puțin de 30 de minute, singurul punct pe ordinea de zi fiind OUG pentru comasarea alegerilor…

Fostul club al CFM din Ungheni ar putea avea o noua viața

16:25, 06.03.2024 - Fostul club al intreprinderii de stat „Calea Ferata din Moldova” din Ungheni, lasat in paragina de ani buni, ar putea fi, in viitor, un centru de pregatire a echipei naționale de kaiac-canoe. Cladirea ar urma sa fie reabilitata, sa fie schimbat acoperișul și creata o infrastructura moderna, insa doar…

Cardurile premium. Cat costa un card "de bogați" și ce avantaje ai: bancher personal, acces in lounge-ul aeroportului și asigurare de viața

06:35, 23.02.2024 - Cardurile premium sunt destinate clienților cu venituri ridicate și sunt o unealta prețioasa pentru cei care obișnuiesc sa mearga des in calatorii de afaceri. Printre principalele beneficii se numara accesul in lounge-ul aeroporturilor, un bancher...

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?