Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum facem cel mai bun cozonac secuiesc în casă. Secretul aluatului subţire şi pufos

Publicat:

Kurtoskalacs este un cozonac secuiesc impletit in forma de horn, denumirea venind de la forma cilindrica din lemn pe care se coace desertul. Se coace traditional pe vatra, dar se poate pregati la fel de bine si la cuptor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata și ce mananca barbatul care a descoperit secretul tinereții fara batranețe. Are aproape 60 de ani, dar menține in forma ca la 20 / FOTO

09:10, 03.05.2024 - Chuando Tan, din Singapore, pare sa fi gasit secretul tinereții fara batranețe, atat de dorit de toata lumea de pe aceasta planeta. Imaginea barbatului a facut inconjurul lumii. El are 57 de ani, dar arata ca și cum ar avea intre 20 și 25 de ani.

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Oamenii de afaceri, rugați sa salveze o bijuterie arhitecturala din Corvinești: „Cea mai durabila forma de filantropie”

11:35, 14.03.2024 - Voluntarii Petrus Italus Trust trag un nou semnal de alarma și fac apel la mediul de afaceri bistrițean. Biserica din Corvinești – edificata in secolul XV-lea, in stil gotic – are urgenta nevoie de intervenții. Biserica edificata in stil gotic, in secolul al XV-lea in Corvinești (fost Uifalau) – in…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…


Ce parere ai despre aceasta stire?