Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au trecut Harry și Meghan primul test al apariției lor publice în Marea Britanie după doi ani

Publicat:

Cand ducele și ducesa de Sussex au coborat, vineri, din mașina la au atras imediat atenția. Cand ești o celebritate mondiala, ești membru al familiei regale și nu ai mai fost vazut in de doi ani, dupa ce ai plecat in circumstanțe controversate, e greu sa treci neobservat. Deloc surprinzator, pareau ușor nervoși. S-au ținut strans de mana, iar Meghan și-a indreptat gulerul hainei Dior. Au stat de vorba unul cu celalalt, dar le puteai simți precauția, relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Harry și Meghan s-au alaturat celebritaților care au impartașit mesaje de susținere pentru Kate

08:20, 23.03.2024 - Harry și Meghan s-au alaturat celebritaților care au transmis mesaje de susținere pentru Kate, dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer. Prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden se numara printre cei care i-au urat prințesei de Waleslui Kate succes in recuperarea sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?