Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată mama lui Alexandru Cumpănașu! Fotografia a stârnit numeroase reacții

Publicat:

Recent, Alexandru Cumpanașu, unchiul Alexandrei Maceșanu, tanara despre care se crede ca a fost rapita, violata și ucisa de catre , a postat o fotografie in care apare alaturi de mama sa.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un anunț imobiliar din Cluj a starnit valuri de reacții: „Ba, voi clujenii ați luat-o razna de tot/Cine are de dat 800 de euro iși ia credit singur”

09:40, 09.05.2024 - Un anunț imobiliar publicat pe un grup de inchiriere din Cluj a starnit revolta oamenilor. Atat chiriașii cat și proprietarii clujeni au fost șocați de prețul cerut, care a venit la pachet și cu cerințe speciale. Mai exact, proprietarii nu accepta mai mult de 2 persoane decat in cazul unei familii…

Fotografia cu Prințesa Diana la 15 ani care a starnit furori pe internet. „Avea picioare lungi, era perfecta”

22:40, 20.04.2024 - O fotografie in care regretata Prințesa Diana avea doar 15 ani a facut inconjurul internetului. Fanii sai au fost atat de fascinați de imaginea in care adolescenta apare jucand tenis! Complimentele, dar și regretele privind stingerea reprezentantei Casei Regale de la Londra au curs valuri. Foto Copilaria…

Prima reacție a prințesei Kate Middleton, dupa scandalul pozei pe care ar fi editat-o și distribuit-o pe Internet: ”Vreau sa-mi prezint scuzele!”

12:31, 12.03.2024 - Kate Middleton a avut prima reacție dupa ce a fost acuzata ca a postat pe rețelele de sociale o poza modificata. Potrivit agențiilor internaționale de presa, poza respectiva ar fi fost “manipulata”. Ce a declarat Prințesa de Wales, aflați in randurile urmatoare. Kate Middleton, reacție dupa controversele…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Discuția publica dintre Cristina Șișcanu și soacra ei a starnit reacții neașteptate. „Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… Vai și amar”

14:15, 04.03.2024 - Cristina Șișcanu și mama soțului ei, Madalin Ionescu, au o relație apropiata, iar cele doua petrec timp impreuna, astfel ca vizitele de familie sunt dese și se lasa mereu cu povești de suflet. Recent, Cristina a publicat pe ontul de socializare o discuție intre ea și soacra sa. In timp ce unii dintre…

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Monica Tatoiu, in carje dupa ce a fost operata de urgența. Imaginea care a starnit numeroase reacții

13:40, 15.02.2024 - Monica Tatoiu anunța recent ca va suferi o intervenție chirurgicala la genunchi, urmand sa stea cateva zile internata. Acum, ea a fost externata și a publicat și primele imagini dupa operația complicata.


Ce parere ai despre aceasta stire?