Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată fratele lui Brat Pitt - FOTO

Publicat:

Celebrul actor american, , are un frate, care este fotojurnalist.

Doug a aparut alaturi de faimosul actor la premiera &"Ocean’s Twelve&", în 2004. Doug este fotojurnalist si alpinist amator, fiind numit 2010 Ambasador al Bunavointei in Tanzania, scrie perfecte.ro.

Cei doi frați au același zâmbet fermecator, motiv pentru care sunt și confundați adeseori. Întrebat intr-un interviu de cate ori e confundat cu fratele lui mai mare Doug a spus: &"De trei ori pe saptamana in ultimii 20 si ceva de ani&".

a cochetat și el cu actoria, aparând…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul unde se va ține priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzanca Uraganu. Ce regula trebuie sa respecte cei ce merg acolo: „Va așteptam...” / FOTO

15:55, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu a anunțat pe rețelele de socializare unde se va ține priveghiul nepotului sau, Lucas. Celebrul manelist susține ca toți cei ce merg acolo trebuie sa respecte o regula. Clipe grele pentru familia artistului.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Generalul Valeri Zalujnii a fost numit de Zelenski ambasador al Ucrainei in Marea Britanie

20:21, 07.03.2024 - Generalul Valeri Zalujnii, fostul comandant-șef al armatei ucrainene, a fost numit de președintele Volodimir Zelenski ambasador al Ucrainei in Marea Britanie, a anunțat Ministerul ucrainean de Externe joi, 7 martie, relateaza Reuters, The Kyiv Independent și Ukrainska Pravda.Ministerul de Externe de…

Oleg, fratele lui Alexei Navalnii, este cautat de Rusia, care i-a deschis un nou dosar penal

15:51, 20.02.2024 - Rusia a inițiat un nou dosar penal impotriva lui Oleg Navalnii, fratele dizidentului mort in inchisoare Alexei Navalnii, a anunțat marți agenția rusa de presa de stat TASS, potrivit Reuters.

Coproprietarul unui lanț de restaurante cu specific japonez din Romania a primit titlul de “Ambasador al bunavoinței pentru promovarea gastronomiei japoneze” din partea Ambasadei Japoniei in Romania

16:00, 10.02.2024 - Ambasada Japoniei in Romania i-a acordat, in luna decembrie 2023, titlul de “Ambasador al bunavoinței pentru promovarea gastronomiei japoneze” domnului Iulian Constantin, unul dintre coproprietarii de marca ai lanțului de restaurante cu specific japonez Zen Sushi. Domnul Iulian Constantin și-a inceput…

Star Matinal. Cum se ințeleg Tania Budi și fratele ei, Ionuț. Cei doi sunt și parteneri in afaceri: „Asta ne-a adus unde suntem” / VIDEO

10:20, 08.02.2024 - Sunt frați, dar și parteneri in afaceri. Daca Tania Budi este in lumina reflectoarelor de ani buni, Ionuț este mult mai discret, nu are legatura cu lumea mondena. De curand, barbatul a vorbit despre relația cu sora lui, despre care spune ca este cel mai important sprijin.


Ce parere ai despre aceasta stire?