Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Celebrul actor locuiește într-o comună, alături de iubita lui

Publicat:

a mers acasa la pentru a filma un podcast. Celebrul actor in varsta de 67 de ani l-a primit cu brațele deschise pe fostul sau coleg din telenovelea „Lacrimi de iubire”, in locuința sa din județul Argeș, unde sta cu partenera lui de viața, actrița .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Arnold Schwarzenegger, gata de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac

21:30, 29.03.2024 - Celebrul actor Arnold Schwarzenegger este aproape de revenirea la filmari dupa ce i s-a montat un stimulator cardiac. Intervenția a avut loc saptamana trecuta. Mesajul privind revenirea la filmari a fost transmis chiar de actor.

Argeș: Un barbat de 30 de ani a cazut de pe o schela in timp ce lucra la anveloparea unei cladiri

11:50, 20.03.2024 - Un barbat de 30 de ani a cazut, miercuri, de pe o schela in timp ce lucra la anveloparea unei cladiri din satul Badești, comuna Pietroșani, județul Argeș. Acesta a fost transportat la spital. Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul ca, un barbat, care…

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?