Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată acum Radu de la Bosquito! S-a îngrăşat şi nu se mai îngrijeşte ca înainte. FOTO

Publicat:

Il mai tii minte pe Radu de la Bosquito? In anii 2000 era cel mai ravnit barbat din Romania! Toate domnisoarele erau innebuniti dupa ochii lui verzi si avea grija ca la fiecare aparitie publica sa para ca "scos din tipla". Anii au trecut, iar situatia s-a schimbat complet! Acum, este de nerecunoscut.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanul care ii ingrijește mașinile Regelui Charles: „Regele, cu siguranța, nu știe ca eu sunt cel care ii spala mașinile”

16:20, 11.04.2024 - Un tanar care a plecat din Romania in urma cu 7 ani pentru un trai mai bun a dat lovitura in Marea Britanie dupa ce și-a deschis propria afacere! Iata care a fost evoluția romanului de-a lungul timpului.

Antract, aniversare printr-un concert de istorie! Alaturi de Dan Bittman vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:20, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Antract, aniversare printr-un concert de istorie! Alaturi de Dan Bitman vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:15, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Antract, aniversare printr-un concert special! Alaturi de Dan Bitman vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:10, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Antract, aniversare printr-un mare concert! Alaturi de Dan Bitman, vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:05, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Starea de sanatate a solistului trupei Bosquito, Radu Almașan, afectata de o boala grava. Cu ce se confrunta

15:05, 13.02.2024 - Radu Almașan, figura emblematica in lumea muzicii datorita rolului sau de compozitor și solist vocal in trupa Bosquito din 1999, se confrunta in prezent cu probleme de sanatate legate de inima.


Ce parere ai despre aceasta stire?