Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Gabriella Nastas să își vindece traumele cu care s-a confruntat din copilărie. Cântăreața a apelat la o terapie specială: ”Te adoarme” / VIDEO

Publicat:

Multa lume se confrunta cu probleme din cauza traumelor din copilarie și nu știu ce sa faca. a gasit un tip de terapie speciala care a ajutat-o sa iși vindece toate problemele care i-au afectat viața pana acum. Cantareața și-a dezvaluit secretul la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Ce ințelegere au facut Oana Radu și Catalin Dobrescu dupa ce au divorțat și ce i-a cerut barbatul artistei. „Am zis ca nu am cum sa dorm cu el”

12:30, 05.04.2024 - Oana Radu și Catalin Dobrescu au decis sa divorteze și au decis impreuna ca artista sa locuiasca in continuare in apartamentul pe care l-a luat in timpul casatoriei. Insa, fostul soț s-a razgandit și a inceput a puna presiune pe artista, pentru ca locuința sa ii ramana lui Catalin Dobrescu.„Am muncit…

Xtra Night Show. Ce ințelegere au facut Oana Radu și fostul soț dupa divorț, cu privire la apartament. Iși dorea sa locuiasca in aceeași casa cu ea și dupa desparțire

09:30, 05.04.2024 - Oana Radu și Catalin Dobrescu au ajuns la divorț in urma cu cateva luni, iar de curand, artista a povestit prin ce a trecut in timpul casniciei. Cantareața spune ca și-a dorit sa iasa din relația toxica, dar cu greu a reușit sa puna punct.

Xtra Night Show. Hackerii au furat din banii donați pentru Nicolae Guța. Cum au reușit sa ii pacaleasca pe cei care au organizat ultimul live: „Nu mi s-a parut suspect”

22:25, 27.03.2024 - In urma cu cateva zile, Nicolae Guța a doborat orice record de pe TikTok, dupa ce a strans o suma importanta in doar cateva ore de live. In spatele ideii a stat Lucian Elgi, care spune ca o parte din bani au fost furați de hackeri.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Andra a apelat la nutriționist ca sa slabeasca. Cantareața, care are 10 kilograme in plus, a spus motivul: „Corpul iți da semne”

13:40, 07.03.2024 - ​​Andra a anunțat pe rețelele de socializare ca a apelat la specialiști in nutriție ca sa slabeasca. Decizia cantareței vine dupa ce de curand, in emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV, unde ea e jurat, a dezvaluit ca are 10 kilograme mai mult decat ar fi trebuit sa aiba la inalțimea ei. In varsta…

Star Matinal. Bibi, pregatiri pentru casa noua. In ce stadiu sunt lucrarile pentru locuința visurilor: „Sunt foarte fericita” / VIDEO

11:20, 05.03.2024 - La 20 de ani, Bibi a reușit sa iși transforme una din cele mai mari dorințe in realitate, asta dupa ce a reușit sa iși cumpere o casa. Cantareața urmeaza sa se mute in casa noua in aceasta vara, așa ca a inceput pregatirile pentru cel mai așteptat moment.

Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata de Consiliul Județean Cluj. Are 32 de sali de clasa, laboratoare și cabinete de terapie.

14:45, 29.02.2024 - Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata joi, 29 februarie, la Cluj-Napoca. Centrul Școlar pentru Educație Incluziva beneficiaza de dotari unice la nivel național, prinrt-o investiție de 32 milioane de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?