Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a primit-o din nou în sânul familiei Iuliana, mama lui Traian, pe Corina de la ”Mireasă pentru fiul meu”

Publicat:

Toata lumea a ramas ca la dentist când au vazut ca Traian și Corina de la &"Mireasa pentru fiul meu&" s-au împacat, dupa o perioada în care fiecare și-a vazut de viața lui.

Marea întâlnire între Iuliana, mama lui Traian, și Corina s-a produs. Mama fostului concurent de la &"Mireasa pentru fiul meu&" a primit-o cu brațele deschise pe iubita acestuia.

Fotografii cu &"nora și soacra&", Corina și Iuliana, au aparut pe rețelele de socializare. Cele doua sunt cu gura pâna la urechi, ceea ce înseamna ca relația…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian si Ciocarlia de Jos au primit daruri: Arimex Comexim 2000 SRL si Asociatia Suflete deschise“ lanseaza un nou apel Oricui iti cere, da-i, porunceste Domnul“ (GALERIE FOTO)

17:06, 23.04.2024 - In Postul Pastelui, Asociatia Suflete Deschise si SC Arimex Comexim 2000 SRL, prin parteneriatul social misionar laquo;Mai aproape de cel sarman ndash; mai aproape de Dumnezeuraquo; lanseaza un nou apel, pentru toti crestinii: Oricui iti cere, da i ndash; porunceste Domnul Astfel, membrii Asociatiei…

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa - Capriciile iubirii. Delia, afectata de comentariile fanilor, dupa ce s-a spus ca a intervenit in alte cupluri: „Nu am spart case”. Ce i-a spus Liviu, dupa acest moment

21:20, 11.04.2024 - Delia și Liviu au aflat ce cred oamenii de acasa despre ei, asta pentru ca au putut sa citeasca o parte din comentarii intr-un live pe YouTube. Printre mesajele de incurajare pentru cei doi, s-au aflat și alte reacții, unele dintre ele la adresa Deliei, acuzata ca a intervenit intre Liviu și Iuliana.

Silvestru „o toarna” pe Diana Șoșoaca. Cine sustine ca se afla in spatele ei. ”Este Diana Mondiala. A ras toata Romania de ea”

13:31, 29.03.2024 - Cu puțin timp inainte de startul campaniilor electorale, este mare razboi in sanul familiei Șoșoaca, iar totul a culminat cu anunțul ca Silvestru și Diana Șoșoaca divorțeaza, atat legal, cat și din partidul recent inființat. Ba mai mult, intr-o intervenție televizata recenta, Silvestru „o toarna” pe…

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Ce a facut Iancu Sterp, chiar inainte de Survivor All Stars. Informațiile „s-au scurs” chiar din sanul familiei: „Ea a și sunat la PRO TV!” EXCLUSIV

16:45, 27.02.2024 - Intr-un interviu EXCLUSIV acordat Playtech Știri, Geta Sterp a dezvaluit ce a facut fiul ei Iancu Sterp, chiar inainte de a participa la emisiunea Survivor All Stars. Și pentru ca tanarul iși dorește din tot sufletul sa faca o figura frumoasa acolo, pregatirile nu au fost nici ele din cele mai ușoare.…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?